1900 de articole pe 22 februarie 2021

Titlul nu are nicio legatura cu ceva anume, e doar o aducere aminte a realizarii e4RO din februarie anul curent. Azi voi scrie cele 4 articole ca sa ajung la o cifra oarecum rotunda, evident planul fiind inca de anul trecut 2000. Comparativ cu alte site-uri mici stam bine, cu alea mari nu suntem nici la genunchiul broastei, dar macar pot sa spun cu mana pe inima ca daca scrii mult, creste si traficul. Daca intre 500 si 1000 de unici pe zi se poate numi trafic. Important este sa nu ne scada acest trafic organic, pentru ca de fapt el este 99% din total. Da, nu prea folosim Social Media, restul de 1% este trafic direct, adica oamenii stiu deja ca exista e4RO si intra direct pe el.

1900 de articole pe 22 februarie 2021

A mai scazut putin randamentul la scris pentru ca m-am axat pe lansarea site-ului „La bani marunti”, care nu zic ca merge rau la nici o luna de la urcarea lui online. Nu prea mai am subiecte despre care sa scriu, de aia ii si ziceam unui prieten YouTuber, acum ti se pare super ok, ai unplan si te tii de el, oferi continut. Dar peste 2 ani ce faci? Inainte de pandemie mai gaseai de scris despre ce ti se intampla pe strada, acum daca stai in casa, ce sa ti se mai intample?

A, mi-a venit o scrisoare de la dealer-ul auto ca am vandut anul trecut masina si ar trebui sa merg sa-mi declar veniturile. Pai nene, am vandut mai ieftin decat am cumparat si peste toate, am mai si cumparat o masina noua, tot eu sa merg sa declar ca am facut bani? Oricum baieti buni astia de la Skoda care se tin de capul tau, inclusiv cu chestii care nu te ajuta cu nimic. Ca sa stiti, desi nu cred ca intereseaza pe nimeni, noul Kodiaq a ajuns la 6.000 de km parcursi. In ritmul asta Alex o sa-l aduca inca din perioada de garantie la 100.000 de km! Adica degeaba am vandut Octavia.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.