Adio stocare gratis in Cloud

N-ai sa crezi dca-ti spun ca ce e gratis s-a cam terminat, nu-i asa? Uite mai jos imaginea care confirma ca pe e 1 iulie 2021 adio de la spatiu de stocare primit mocca de la Samsung pentru ca le-am luat cel mai scump telefon. Nu confundati cu moccacino, ala e alta treaba. In timp au disparut o garmada de chestii gratis, cum erau blogspot-urile, ma astept sa dispara candva si blogurile de pe WordPress, care teoretic nu aduc mari venituri importante desi este online de prin 2003.

Adio stocare gratis in Cloud

Asadar si coreeni de la Samsung, desi sunt lideri de piata in clipa de fata, nu mai ofera spatiu de stocare in cloud din iulie. Ma declar fericit ca nu am folosit asa ceva – Samsung Cloud, pentru ca nu aveam incredere in ceea ce e mocca. Partea mai putin buna este ca telefonul meu actual are 64 GB spatiu de stocare, ceea ce evident nu e suficient daca ai o gramada de clipuri si poze salvate.

Daca eram ca Teo, de mult aveam memoria plina, ea nu stiu cum face dar dintr-un HDD de 512 GB pe laptop, are mai mult de jumatate ocupat, asa ca i-am luat un SSD extern de 1 TB. Teoretic ala ne ajunge la amandoi pe urmatorii 10 ani, daca nu ne apucam sa stocam totul fara rost.

Ofertele de stocare gratuita nu sunt tocmai o solutie, decat poate temporara. Tot ce e gratis la un moment dat e luat inapoi. Asa a fost la mine cu blogurile pe Ablog.ro, nu mai zic de veniturile de pe BlogSpot sau ce aveam facut pe Google+.  De obicei ma feresc de atunci de chestiile gratuite, stiu ca daca e gratis, marfa sunt eu.

Variantele de stocare gratuita in Cloud aveau avantajele lor, in primul rand portabilitatea. Nu mai carai cu tine gigabiti de memorie de stocare, totul era disponibil in Cloud – dar era legat si de prezenta internetului pe dispozitiv. Sa vedem ce surprize ne mai rezerva 2021, caci una vine deja anuntata pentru martie, mai e asta din iulie, iar anul abia a inceput.

stocare gratis in Cloud

Adio stocare gratis in Cloud

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.