Adriana Turcuman are vlog

O mai tineti minte pe Adriana Turcuman de la Mireasa pentru fiul meu? DA, cea care a castigat [ teoretic, zicem teoretic pentru ca si-a obtunt banii printr-un proces cu Antena 1, dupa ani de la participarea la emisiune ] marele premiu in 2016. Iata ca i-au trebuit 3 ani ca sa poata ridica premiul de 50.000 de euro, pentru ca s-a casatorit cu alesul inimii in cadrul emisiunii. Acum nu mai are probleme, castiga suficient din vlogul ei de pe YouTube. Nu are milioane de abonat, doar 25,9 mii insa are vizionari cu carul.

Adriana Turcuman are vlog pe YouTube

A devenit o moda azi sa-ti faci vlog si sa castigi bani din asta, mai ales daca esti fata si esti frumoasa, dar si baietii trasniti au sanse mari sa reuseasca. Deci pe langa faptul ca-i merge bine alaturi de Valentin, acum este si vedeta. Iar cu cei 232.650 de lei impozabili castigati in instanta, viata materiala nu mai este o problema pentru tanara familie. Nu castiga ea cat Adelina Pestritu, dar cred ca suficient ca sa nu isi mai caute de munca in alta parte.

Gura targului spune ca Adriana Turcuman si Valentin vor fi in curand parinti, dar stirea nu este inca confirmata de cei doi. Asa ca nu tot ce incepe cu stangul se sfarseste rau, iata ca Adriana a castigat un sot, o familie si ceva bani. Lumea asta virtuala a inceput sa fie atractiva pentru multi, nu stiu insa ce vor face blogerii in continuare, parca nu mai sunt asa de cautati. In mod cert un video sau o garamada de poze sunt mai atractive in 2019 decat niste ganduri asternute pe un blog.

Adriana Turcuman

Adriana Turcuman are vlog pe YouTube

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.