Discutii despre bloggeri si blogging

Am fost apostrofat de un cititor ca nu am o rubrica de discutii cu si despre bloggeri – blogging, ca nu prea am aprobat comentariile, etc. Hai ca o fac si pe asta in urma articolului de zilele trecute despre Zoso si ideea lui de a mentiona mereu sursa – adica pe el. O sa recunoasteti articolele dupa poza de profil – Bart Simpson – ca sa avem unde sa palavragim cand vi se face pofta. Parca vad ca acum cand avem unde nu mai aveti voi chef.

Discutii despre bloggeri si blogging

Am scris de-a lungul timpului despre diversi bloggeri, ba si despre colegi de pe SeoPedia, ca daca tot nu am subiecte, de ce sa nu barfim putin pe la colt de site. Am scris despre Zoso si Dragos Schiopu, cu unul sa zic asa sunt prieten pe FaceBook, cu unul am discuta o data sa-i sterg moaca [ fățăul ] de pe blog, ca desi poza e publica [ copiata de pe net ] uite lui nu-i vine bine. Am sters-o, ca nu te certi cu nebuni pentru o poza fara valoare.

Deci drajii mei, daca vreti sa comentam un articol de pe blog – sau de pe alte bloguri – sa stabilim niste regului: limbaj civilizat si fara atacuri la persoana – gen mister Zoso [ cap mult, minte puțină. asta vezi în oglindă în fiecare zi.] ca putem si fara, dar cu argumente accept orice comentariu, nu am probleme cand ma contrazici si nici nu te blochez, sterg, etc. A fata link-uri ca merge si asa, importante sunt discutiile si ce concluzii tragem fiecare de pe urma lor.

A, sa nu uit – ca idee, poti sa-ti faci cont pe blogul meu si sa scrii ce-ti trece prin cap [ bine, in prealabil discutam despre cei vrei sa scrii, numai eu bat campii, restul ar trebui sa scrie despre ceva interesant ]. Da, putem face abonamente de 500 de lei pe an, ca sa te mai promovezi si tu putin, ca pana la urma ce ar fi online-ul fara promovare? Asta asa ca sa nu zic ca nu am facut si afaceri, adica am imbinat placutul cu utilul. Am peste 1100 de articole scrise pe site, deci pana la 2000 mai e ceva de munca, poate te intereseaza si pe tine sa mai faci un pas in fata!

blogosfera

Discuții despre bloggeri si blogging

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.