Blogul lui Cheloo

Teoretic vorbind, oricine se apuca de scris, inclusiv Cheloo de la Parazitii sau ma rog, mai noi iUmor – are si un blog. Acum desi e ma ila moda sa ai vlog, mai sunt si din astia pierduti in spatiu care scriu. Blogul lui Cheloo nu exista, ca el nu scrie decat versuri pentru melodii vulgare. Asta e tot ce poate, ca doar el se recomanda ca o suma a defectelor sale. Evident ca spera ca noi sa-l contrazicem, ca el e plin de calitati, dar e prea modest ca sa le enumere. Sau o fi existand [ blogul vreau sa zic ] dar nu stiu eu care-i.

Blogul lui Cheloo [ vlogg ]

Prima intrebare de pe blogul lui Cheloo este daca a avut parul lung, de ce se tunde zero – sau ma rog chilug – si daca si-a ales numele de scena dupa sau inainte sa-i cada parul. Ar mai fi de zis ceva, daca unii mananca iarba – ma refer aici la oaie, capra, vaca, bou, altii precum liderul de la Parazitii o consuma sub forma de fum [ scrum? ]. Asta ce fac eu aici e ca un fel de roast [ doar ca e scris nu vorbit ].

Banuiesc ca dupa ce parintii i-au zis: parazitule, apuca-te si tu de ceva serios, omul si-a facut trupa de Hip Hop, dar nestiind decat de beep-uri, asta a si facut. Melodii care nu se pot da pe post decat dupa miezul noptii, cand apar parazitii la treaba.

Cheloo a mai scris pe blogul sau ca a fost suspendat cativa ani pentru ca avea fumuri in cap, a recunoscut si in loc sa joace la mititica in echipa, a fost doar suspendat o vreme. Nu la domiciliu ca altii, la Antena 1 – o fi pedeapsa asta? Daca DA, atunci ce au facut Delia si cu Bendeac? Recompensa nu poate fi, ca nu facu cheliosu nimic bun, asa ca va ramane un mister pana la publicarea unui nou articol pe blog.

Cleloo fara par

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.