Bucharest Stag

Avem onoarea sa va prezentam primul site in limba engleza din nisa turism, care se adreseaza celor ce vor sa petreaca in Romania „Petrecerea Burlacilor”!

Bucharest Stag

Bucharest Stag

Numele site-ului este Bucharest Stag, o traducere in slang a acestui tip de calatorie. Adica „hai sa ne facem de cap in Bucuresti!

Probabil ca vor avea succes enorm, caci din cate am auzit, Romania a inceput sa devina o destinatie interesanta pentru cei ce vor sa-si faca de cap prin barurile si prin localurile din capitala Romaniei.

Felicitari noilor nostri clienti, sa le uram cu totii drum bun pe aripile internetului si sa speramca strainii se vor arata interesati de Bucharest Stag, petrecerea burlacilor! Si poate nu doar strainii, chiar si romanii se vor putea bucura de aceasta oferta!

Translate this page in english!

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

  • Nice Woman

    Buna treaba, chiar ar fi cazul sa ne mai bage si strainii astia in lista de tari vizitate! Interesant site-ul Bucharest Stag! Succes baieti (sau fete)! 🙂

    • Bad Man

      Mai Narcisa, si aici am ajuns sa dau de tine! Cum ai reusit? Clar ca la asa afacere (Bucharest stag) se arunca europenii! Altceva mai bun au de facut? Se plimba perin lume, ca le da mana! Succes si de la mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.