Ce faci ca sa devii fiinta vie suverana?

Despre fiintele nascute vii si suverane am mai auzit, sau mai exact mi-a trecut pe langa ureche, dar azi am vazut un clip cu unul – oltean se pare, caci zicea mereu: imi rupsei numarul la masina, ce facui? Omul isi schimbase numerele la masina cu placute pe care scria om viu – suveran! Politia l-a oprit  in trafic si le-a dat jos, omul filma si era revoltat la culme, cum el o fiinta vie universala este obligat sa aibe placute conform cu legislatia?

Ce faci ca sa devii fiinta vie suverana? Ce este un om suveran?

Cel din poza nu este – sau poate o fi, nu stiu – suveranul cu masina, dar cred ca e din acelasi registru! deci astia – suveranii nu mai au nume sau CNP, ei sunt fiinte nascute vii, am impresia ca se fac si acte pentru ei cu care au pretentia sa fie legitimati. Sincer am mai auzit de nunti facute pe o zi, da din astia vad pentru prima data, ar trebui mediatizati la TV, cine stie poate se maresc la numar si le dam o autonomie pe undeva prin asa zisul Tinut Secuiesc!

Fara sa mai am cuvinte, inchei aici acest articol despre fiintele vii si suverane – ma intreb de ce cateii nu sunt si ei suverani, furnicile, etc. Ma pufneste rasul cand aud ca CNP-ul e o chestie cu care se urmaresc oamenii, la fel si cardul, nu mai zic de cip-ul de la pasaport. Ca te urmaresc cu telefonul, televizorul si calculatorul vad ca nu-i prea deranjeaza, ca banii is ochiul stii tu cui nu-i deranjeaza, doar numele de familie si CNP-ul! Ba esti sanatos la cap? Parca vad ca astia toti sunt de pe ArenaWeb! 🙂 glumesc, de ce sa fie?

Fiinta vie suverana

Poate vrei sa citesti si:

7 comments

 • Flavian

  Bai omule, tu stii care e definitia fiintei suverane? O fiinta cu drepturi depline, pe care statul nu are dreptul niciodata sa o bage la puscarie, politistii nu-i pot da amenzi, jandarmii n-au voie sa dea in acea persoana si la spital de duci cu acel buletin si nu platesti nimic. Esti precum un politician ce are imunitate in fata legii, doar in cazul in care omori pe cineva esti inchis, atat. De ce crezi ca se spune la tv „suveranul” pontif, tara „suverana”, pt ca este o entitate care nu e obligata sa respecte legile, inseamna om liber, tara libera, neobligata sa se supuna. Prin cnp si majuscule ale NUMELUI si PRENUMELUI, poti fi inchis, batut de jandarmi, retinut de politie cat vor ei pe parcursul unei anchete, etc. Prin faptul ca te declari suveran si iti scoti certificatul/copia conforma cu originalul a certificatului de nascut viu eliberata de maternitate si stocata de starea civila care iti da in loc un certificat de nastere in care nu se precizeaza ca esti viu (deci esti ca o carpa in fata oricaror legi) pt ca golanii de la Maternitate iti spun ca nu poti sa-ti scoti copilul pana nu prezinti (falsul) Certificat de Nastere eliberat de – starea civila in schimbul Certificatului de nascut viu eliberat de maternitate. Acel act este cel mai puternic (cel eliberat de spital) pt ca numele tau nu trebuie trecut acolo de doctori cu litere mari nume prenume, si nu ai un cnp pe el, iti este aplicat cnp doar pe Certificat Nastere obtinut de la starea civila cand faci schimb de acte si pierzi toate drepturile copilului tau. Daca s-ar sti cat de puternic e acel act (nu mai esti obligat sa platesti taxe daca ai casa pe numele tau, politia nu te poate incatusa/nu-ti poate da nici o amenda niciodata, etc) nu ar renunta nimeni la el in ruptul capului si s-ar pisa pe certificatele de nastere eliberale de stat prin Starea Civila. Daca ai buletin/c.i. de persoana libera/suverana fara cnp si numele fara majuscule trecut acolo, si pe spate copie color in miniatura a certificatului de nascut viu eliberat de doctorii Maternitatii crede-ma ca daca politia iti da vreo amenda daca te duci cu ea la sectia de politie acel politai el o va plati, pt ca tu Persoana Suverana ai Superimunitate. E plin internetul despre codul comercial uniform care iti explica cum sa te scapi din ghearele legilor (unele tampite) la care trebuie sa te supui. Nu uita totusi ca daca esti oprit de un agent sa te legitimezi si nu stii cum sa te prezinti ca Fiinta Vie o dai in bara, trebuie sa te documentezi ca sa intelegi adevaratele legi ascunse care guverneaza peste cele stiute de noi.

 • Danila

  Buna ziua..doresc sa stiu mai exact pasi de urmat pentru a deveni persoana vie suverana, dar si legile care sunt….

  • Ro

   E simplu, iei un prieten si zici in fata lui: de azi sunt persoana nascuta viu [ se observa cu ochiul limber ], ma declar suveran. Gata. Apoi iti tiparesti un buletin de suveran [ sau in cazul in care ai prea multi bani dai la altul sa ti-l faca – cica autentic ]. Si de maine nu mai respecti nicio lege, esti de capul tau in univers!

 • Costel

  Buna ziua..doresc sa stiu mai exact pasi de urmat pentru a deveni persoana vie suverana, dar si legile care sunt…. Multumesc

  • Ro

   Draga Costele, este un singur pas pe care trebuie sa-l faci: un tricou pe care scrii: sunt persoana vie suverana, gata. Nu trebuie sa-ti dai tricoul ala niciodata jos de pe tine, altfel pierzi aceasta calitate. Legile nu exista, sunt inventate de clasa politica, care de fapt nu exista. Nu ai nevoie de legi, faci ce vrei, cand vrei si cum vrei. Ar mai fi un aspect: va trebui sa ai propria moneda, nu folosi banii tipariti de stat, iti incalca suveranitatea. Arde cardurile, banii sau da-i la ne-suverani. Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.