Cine si ce mai citeste pe la noi

Cei 1000 de vizitatori care ne calca zilnic pragul cauta de fapt mai mult chestii legate de gramatica, in rest nu prea cred ca e cineva interesat de ce scriem noi, mai ales ca de la ultimul UpDate Moz am mai cazut cu cateva pozitii la metrici. Bine, am scazut la autoritatea domeniului, la pagina inca mai suntem peste 25 – nu ca ar fi cine stie ce, dar asta e! Deja am dubii legate de viitorul meu in blogging, daca anul trecut a mers totul pe crestere, anul asta vad ca am luat-o incetisor la vale. La voi cum merge?

Desi la numarul de keywords stam bine, aproape 800 – la trafic nu trecem de acest prag de 1000 de unici pe zi decat cand distribuim pe FaceBook. O fi si asta o chestie, nu zic NU – dar asta e viata mea? Distribuitor pe Social Media? Oare eu asi sau a-si mai sta pe online daca tot asta este trand-ul acestui blog? Ok, o sa ajung candva la 1000 de articole, dar daca nu creste traficul – nu mai zic venitul, la ce bun?

A inceput sa devina suparator sa vad dimineata ca traficul nu creste, iar daca nu stau cu nasul in vant sa prind o idee noua, ceva – se pare ca bloggingul nu ma mai ajuta sa castig un trai decent in Romania, dara-mi-te sau daramite sa visez sa plec undeva in lumea asta larga. Asa ca vi se pare ciudat sa scriem fara cratime? Ca sa vezi cum e si cu limba asta romana, grea de tot! Ca sa nu ma obosesc sa va zic cum se scrie corect, am pus cu verde si cu rosu, ca sa va prindeti singuri!

Cum scriem corect in limba romana

Oare de ce ma tot chinui eu sa fac concurenta unor site-uri vechi legate de ideea de a scrie corect in limba romana? Ma ajuta asta cu ceva? Banuiesc ca nu! La fel cum nu ma prea ajuta nimic din ceea ce fac in ultimile trei luni! atunci? Care-i ideea? Am zis ca o sa ma apuc de un dictionar, dar am amanat si inca mai aman treaba asta, pentru ca pur si simplu nu-mi vine sa ma apuc de munca! Parca tot mai bine e sa stai si sa numeri banii, care sunt din ce in ce mai putini.

Ghinion romanesc

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.