Cum sa traiesti bine intr-o tara rea?

Sincer sa fiu dupa ce m-am uitat la George Buhnici si casa lui cu panouri fotovoltaice, am descoperit ca am ceva creier, cand am zis ca nu iesi pe plus daca vrei sa fii independent energetic. Ca sa zic asa, in Romaania nu iesi niciodata pe plus, asta-i lege! Mancarea e scumpa, intretinerea e scumpa, masina e si ea scumpa, ce mai este ieftin in tara asta? Bloggingul, desigur. Stii ce ma supara cel mai tare? Ca de cand fac socoteli tot pe minus ies. Pana cand?

Cum sa traiesti bine intr-o tara rea?

Iei auzeam la televizor ca in nu stiu ce lant de magazine s-a gasit somon cu nu stiu ce infectat, deci este clar – nu mai cumpar somon in Romania. La nu stiu ce alt market iarasi probleme, ce facem mai oameni buni, trecem la autoproductie de mancare si lasam marketurile sa-si vanda marfa la PSD+ALDE+UDMR?

Daca ne-a zis Basescu sa traim bine dar nu ne-a zis si cum, acum nici macar sa speri ca va fi bine nu mai poti. Asadar fara sa mai fac eu filozofie de doi bani [ filozofie sau filosofie, cum e corect? ], eu unul ma las de visat. De ce sa traiesti bine daca e mai usor sa traiesti rau? La ce atata chin? E ca si cum ai vrea sa ai 24 de grade in casa inloc de 21 – nu mai zic de vremurile lui Ceasca, cand era bine daca aveai si 18 grade iarna in casa!

Nivelul de trai

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.