Oare ce are Dana Budeanu cu barbatii?

Ziceam recent ca Dana Budeanu pe wikipedia nici macar nu exista, dar are ea ce are cu barbatii. Una, doua se ia de ei de parca nu ar fi maritata si ea. Sau nu este? Ca nu am auzit sa fie un barbat in preajma ei, dar poate ca e dar sta pitit. Stim ca a fost maritata doar pentru ca a divortat si si-a pastrat numele de familie al fostului sot. Ca doar nu putea sa poarte numele de fata, al tatalui ei Adrian Guțilă. Gurile rele zic ca de rusine, altii ca asa i-a placut ei sa se agate de fostul, ca viitorul intarzie sa apara.

Oare ce are Dana Budeanu cu barbatii?

Daca as fi psiholog as zice ca Dana Budeanu are ceva cu barbatii, taica-su a fost implicat intr-un mare scandal, asa ca dupa o casnicie nu prea fericita, a decis sa ramana cu numele fostului sot. Nu-i mai socate din fatalai, poate ca stie ea ce zice, bazandu-se pe propria experienta cu cei doi mascului din viata ei. Chiar eram curiosi ce zice si Radu Budeanu, ex-ul Danei. Tot fatalau era si el?

Pentru cine nu stie de unde a luat Dana Budeanul stilul asta al ei si mai ales dragostea pentru barfe, ei bine, fostul ei sot este fondatorul  revistelor CanCan si Ciao. Ati prins ideea? Asta a vazut ca vrea lumea [ sau barba-su ], asta ne da – chiar daca acum respinsa de televiziuni s-a retras pe YouTube.

Dana Budeanu se crede creatoare de moda, sau mai nou – stilist [ ca e mai lejer, nu trebuie sa creezi nimic, doar critici ]. S-a maritat la 22 de ani cu un sot mai tanar cu un an, numitul Radu Budeanu, student si el la acea vreme. Fata de bani gata, Dana studia la Londra. Fiind atrasa mai ales de barbatii mai tineri, a avut o relatie si cu Iulian Moga [ da fratele lui Marius, evident! ]. Cine va fi urmatorul pe lista? Speram ca nu un fatalau, ca astia am inteles ca nu-i prea plac.

Bana Budeanu si barbatii

Oare ce are Dana Budeanu cu bărbații?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.