Mai tineti minte Formatia Albatros si „S-a marit aramata”?

Mai tineti minte Formatia Albatros si melodia „S-a marit aramata”? A fost ceva de capul lor pana prin anii 2000, le auzieai melodia peste tot. De fapt au ei mai multe cantece, dar asta e cel mai celebru dintre toate. Asa se si explica cele peste un milion de vizualizari de pe YouTube. Versuri de genul: stau in unitate, fac taras pe coate, fac sectoare si plantoane pan’ la liberare au facut deliciul baietilor si al fetelor care-i asteptau sa revina din armata. Au trecut anii si de formatia Albatros nu se mai aude nimic.

Formatia Albatros si hit-ul „S-a marit aramata”?

Ca sa va faceti o idee, melodia Jaga Jaga are peste 10 milioane de vizualizari – o canta si trupa Albatros, dar la ei nu a strans atatia fani. Din cate am observat melodiile or sunt promovate de mai multe canale, asa se face ca aceiasi melodie are un numar diferit de vizualizari, una de exemplu [ aceiasi melodie cu armata ] are peste 6 milioane de viziualizari. Culmea este ca am vazut si dislike-uri, ceea ce ma cam mira – 2,4K!? ].

Componenta trupei Albatros: [ retineti ca acum se numeste Acustic ] – Iolanda Cristea care insa a parasit trupa, Cristian Lapadat care este si cel care a pus bazele formatiei, impreuna cu Marian Melcescu si Valentin Iacob. Azi canta mai mult la petreri, nostalgicii cautand melodiile pe YouTube. Declinul trupei se vede si pe FaceBook, unde nu au nici macar 5.000 de fani! Am vazut ca se chinuie sa-si vanda melodia si pe Amazon, cu doar 1,29$. Nuntile insa le aduc bani frumosi, manelele sunt inca la putere in Romania.

Formația Albatros

Formația Albatros

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.