Gata alegerile, vine Craciunul

Gata cu alegerile, era clar de la inceput ca va castiga Iohannis [ pe baza unei analize pertinente de la turul I, dar NA – unii mai aveau inca probleme in a intelege ce vor de fapt romanii. Sau mai exact ce NU vor ei! Nu o vor pe Dancila presedinte, pentru ca daca cu nea Santa Klaus aka Mutulica nu ai sperante, cu Sefa Satului [ cititi cum vreti ] – era cam aiurea sa o vezi reprezentand statul. Interesant mi se pare ca Dancila crede inca ca a castigat!

Gata alegerile, vine Craciunul

Alegerile s-au terminat, nea Klaus trece la vacanta prelungita de cinci ani, Veorica la lupta din PSD pentru putere, iar noi la postarile pe FaceBook, deci viata intra pe fagasul ei natural. Ce urmeaza? Craciunul, evident. Scumpiri in lant, devalorizarea leului, salarii mici si cam atat. DA, vin alegerile parlamentare, Klaus spera sa castige PNL-ul – aici e o problema, daca ia majoritatea e cat de cat OK, daca nu – pleaca si astia de la Palatul Victoria fix asa cum au sosit. Adica cu coada intre picioare!

Cine va guverna Romania in continuare? Guvernul lui Orban? Sincer am dubii ca astia pot face ceva, sau ma rog – ca vor sa faca ceva. Dar cine poate? De unii singuri probabil niciunii. Dar ar putea invata de la nemti, madam Merkel nu mai are majoritate de una singura de mult, dar guverneaza. Nemtii zic ca bine, pe noi nu ne prea ajuta insa ce fac astia in Germania, vrem sa vedem ce facem noi. Iar noi vrem salarii de macar 500 de euro net, preturi rezonabile, un sistem sanitar competent, invatamant de calitate, vize pentru SUA eliminate, etc.

Alegeri prezidențiale 2019

Santa Klaus și Șefa satului după alegerile prezidențiale din 2019

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.