ITzone de vanzare

Am decis sa scot la vanzare site-ul ITzone.info, nu cred ca am prea multe idei sa-l dezvolt in continuare, cand l-am luat acum cativa ani aveam ceva planuri, dar nu prea s-au aranjat treburile asa cum voiam eu. Asa ca am zis sa-l scot la mezat, cine stie cine se incumeta sa porneasca un proiect viabil cu el. Site-ul are potential, de altfel se vede si din evaluarea facuta de Godaddy, la 968 de dolari americani. Deci de aici incepem discutiile, eu sincer sa vi dorit ceva mai mult. Adica ce domeniu ti-ai dori mai bun pe nisa de informatii din IT&C?

ITzone de vanzare

Ma si gandesc cum ar merge cateva subdomenii in alte limbi: engleza, franceza si sau germana? A, ma intreba cineva ce inseamna scos la mezat: ei bine, pe romaneste e scos la licitatie, adica cine da mai mult, ala il ia, pretul de pornire e pus deja in poza de mai jos! Evident ca nu se pot evalua pe GoDaddy site-uri cu nume ceva mai romanesti, gen: Tulcea.info, care cred ca este exceptional pentru a dezvolta un site de stiri – iar astea merg excelent in ziua de azi!

Ca sa ne intelegem de la inceput, ITzone merge suficient de bine ca sa nu fiu tentat sa-l dau aproape gratis, asa ca il iei cu trafic deja, deci chiar merita fiecare banut pe care-l cer. Cred ca am explicat cam tot ce era de explicat, asa ca daca te tenteaza, lasa-mi un mesaj, cine stie cum facem si batem palma. Daca ai nevoie de un site, ai domeniul cumparat sau ma rog, vrei sa-l cumpar eu pentru tine, sa ma ocup de site, sa stii ca fac si din astea. Nu iau scump, 250 de euro pentru un site! gata in cateva zile!

site-uri de vanzare

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.