Luminita de la capatul tunelului

Cand vezi cum creste traficul de la o zi la alta nu ai cum sa nu te bucuri, trafic mai mare inseamna venituri mai mari, ceea ce nu este departe de scopul unui blog. Ne apropiem de 1600 de articole, deci teoretic depasim 2000 pana la finele lui 2020, nu ca asta ar fi un scop in sine, dar e cazul sa avem cat mai multe articole, deci sa acoperim cat mai multe nise. Iar la final sa ajungem la la acel mult visat 100.000 de unici pe zi! Cat de greu poate fi, daca stai zilnic si analizezi ce vrea lumea de la tine.

Luminita de la capatul tunelului

Google Search Console este unealta de care ai nevoie daca vrei sa stii ce ai de facaut ca traficul tau sa creasca. Banuiesc ca asta e o chestie pe care o stiu toti bloggerii, doar ca nu se prea folosesc de ea. Eu am introdus principalele site-uri si le verific periodic, mai analizez si fac planuri ca de maine ma apuc sa fac ce trebuie ca sa cresc traficul. Doar ca nu o fac, de multe ori ramanand la stadiul de proiect totul. Asa-i romanul, cand se veseleste, toata ziua trandaveste.

Deci cum spuneam mai sus, traficul a revenit la cifrele de dinainte de pandemie, semn ca am trecut cu bine de ultimul UpDate si ca lumea incepe sa mai caute ce trebuie pe internet. Ca traficul organic este cel care conteaza, daca vrei sa supravietuiesti in mediul online. DA, ma gandesc sa reincep planurile pe Twitter, dar inca nu ma simt in putere. Intre timp mai trec cate un site pe HTTPS, ca la final asa va trebui sa fie toate!

trafic-site

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.