Ma ajuta pagina de FaceBook sa fac vanzari?

Aici vorbesc din proprie experienta, am deja o pagina pe FaceBook dedicata vanzarilor online, are peste 40.000 de fani si a reusit sa converteasca destul de bine. Minune este ca nu am folosit FaceBook Ads, am asteptam sa vina singuri si au venit – o vreme, acum deja cresterea este mica, dar nu poti sa ajungi la toti romanii, nu-i asa? Pe ce m-am bazat? Pe multe postari zilnice cu diverse produse si pe un site [ Broderii.Info ] care a tot migrat si a avut diverse adres – ceea ce nu a fost tocmai OK.

Ma ajuta pagina de FaceBook sa fac vanzari?

Deci avand in vedere ca noi am vandut doar de pe pagina de FaceBook, as zice ca ajuta, nu-i asa? Evident ca daca vrei sa cresti, ai nevoie ca fanii tai sa te distribuie. Iar ca sa fie mai ok, am creat si un grup dedicat paginii, unde fanii sa discute si sa poata interactiona unii cu altii si evident cu magazinul online.

Chiar acum urmaream un video al unei companii care se ocupa cu promovarea, iar ei ziceau ca de cate opri postau pe FaceBook si trimiteau email, veneau fanii in magazin sa cumpere. Ete cucu, as zice eu. Daca de cate ori zici in gura mare ca ai marfa noua, lumea vine si da navala, sa i-o zici lu’ Mutu. dar efect are, asta este sigur. Cate broderii poate cumpara un om? Sunt clienti permanenti, unii cumpara si pentru prieteni – fac economie la transport, dar sunt si clienti care iau o singura data.

Social-Media

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.