Oana Lovin pe WikiPedia

Nu mai inteleg nimic de cand a inceput povestea asta cu Oana Lovin, pe WikiPedia nu o gasesc, oare de ce? Adica ea nu e la fel de importanta cum a fost de exemplu Simona Senzual? Miss Sparanghel cum mai este cunoscuta acum in mediul online a vrut sa ne spuna in ultimul ei videoclip ca este atacata de niste generali, ca uite serviciile si-au pus in cap sa-i distruga reputatia. Care reputatie mai fata draga, ca nu auzisem de tine pana nu ai iesit in piata cu sparanghelul in mana.

Oana Lovin pe WikiPedia

Drept sa spun imi place de Oana Lovin, nu cea din presa sau cea de pe FaceBook, ci acea Oana supranumita si Sophietherapy. Acolo e cea mai tare, rupe cum se mai zice in lumea asta a clor ce cauta extremele online-ului. Nu ai inteles despre ce vorbesc? Nu-i nimic, e suficient sa caut pozele cu ea si ai sa intelegi. Mai fata asta ar fi putut avea o pagina pe WikiPedia, chiar merita [ acum nu stiu daca exista asa ceva acolo, dar cu siguranta ca daca nu e, ar trebui inventata! ].

De fapt am gasit pagina, scrie asa sus de tot, cu litere bold-uite: Acest articol are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Deci primul pas e facut, acum ramane sa punem pozele cu Oana Lovin acolo, la sectiuna „vedete din Romania” in industria pe care nu o pot pune aici, ca nu vreau sa imi afecteze cumva reputatia de om pudic.

Asadar doamnisoara Oana Lovin crede ca au desconspirat-o serviciile, generalii si nu mai stiu eu cine. Nu fetito, nu ei te-au cautat ci baietii care stiu ce e bun si unde se gaseste! A, ca idee se scrie corect fetițo nu fetiț-o, ca sa mai invatati si putina gramatica! Ok? A, nu stii de ce? Pai pentru ca scriem cu cratima, adica fat-o, cand vorbim de a fata, verbul ala care explica cum vaca a fatat vitelul, cel din fata portii noi. Si uite asa unii influenbceri nascuti peste noapte cred ca sunt cautati doar pentru ca are cineva ceva cu ei, ca uite nu vrea lumea democratie. Ba vrea, iar eu chiar iti sugerez sa mergi inainte cum face Mircea Badea sau Chirila, dar nu ne pacali ca esti Scufita Rosie, ca nu tine.

Oana Lovin

Oana Lovin pe WikiPedia

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.