Oare de ce o cauta lumea pe Dana Budeanu?

Sincer sa fiu nu stiu de ce zilnic cel putin o mie de persoane vor sa stie ce varsta are Dana Budeanu, ca doar nu vor sa o ia de sotie. Asta daca ar fi toti barbati, ca nu pot sa stiu asta din datele pe care le am. Ideea este ca din totalul de 3.000 de unici pe zi, cel putin o suta vor sa stie amanunte despre Dana Budeanu, despre sotul ei sau despre copii. Pai alta treaba nu are romanul decat sa caute asa ceva pe internet? Nu mai zic de WikiPedia, parca ar fi nu stiu ce savant de renume mondial.

Oare de ce o cauta lumea pe Dana Budeanu?

Romanul este consumator de can-can, asa ca desi ma mir de interesul pentru viata Danei Budeanu, ar trebui sa ma bucur ca lumea vine la mine pe site sa caute astfel de informatii. La ce te ajuta daca stii ce varsta are Dana sau daca o sa vezi ca are o pagina pe WikiPedia? Poate ca e cazul sa facem un site cu vedete, exclusiv. Asa ca atunci cand vrei sa te delectezi cu viata personala a acestora, intri si citesti.

Problema este ca sunt prea multe Dana Budeanu la noi in tara, care-si fac averea pe YouTube, cu discurursuri antisistem, dar asta este un sector unde e loc destul. L-am vazut de curand si pe Cumpanasu pe Tik Tok adunand in timp record peste 500.000 de adepti. Romanul gaseste mereu brese si se infiltreaza pe acolo in telefoanele copiilor. Pentru ca DA, asta e sectorul cel mai profitabil azi in Social Media – copii.

Te uiti ca se cauta scaderea monetizarii pe nisa copii, doar ca in clipa de fata doar declari ca faci continut pentru maturi, dar de fapt fanii tai sunt minori. La Dana Budeanu poate e altfel, cine stie cine e target-ul ei de varsta, dar cu siguranta nu sunt maturi emotional. Altfel nu stiu cine s-ar uita la un astfel de content, ca cel pe care-l distribuie ea pe YouTube.

O cincime din copii de la tara nu se simt sustinuti de familie, asa ca isi gasesc refugiul pe internet. Scoala nu s-a adaptat la epoca pe care o traim, asa ca internetul a preluat functia de lider de opinie. Azi copii sunt siguri ca pot gasi pe internet raspunsul la orice. Asa si este, doar ca este raspunsul corect sau este de fapt o informatie toxica? Aici este de fatp problema cu care ne confruntam azi.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.