Patru interpreti, doua melodii si acelasi titlu

Nu v-ati dat seama, dar e vorba de melodia „Sarut femeie mana ta”, cu cateva observatii: nu am luat in calcul si interpretarea autorului Ian Raiburg si faptul ca de fapt melodia lui Ion Aldea Teodorovici se numeste Sfatna ni-i casa. Acum sa vedem cine sunt cei patru interpreti: Ion Suruceanu din Republica Moldova, Fuego – Paul Ciprian Surugiu, iar cel mai neasteptat este Carla’s Dreams. Sincer sa fiu prefer variantele lui Ion Aldea Teodorovici – revin, nu este aceiasi melodie, doar primul vers este acelasi, apoi evident Ian Raiburg si Suruceanu. Carla’s s-a facut de ras cu aceasta incercare de a-l egala pe Ion Aldea.

Patru interpreti, doua melodii si acelasi titlu

Asta mi-a adus aminte de discutia legata de melodie si scandalul legat de plagiat dintre Fuego si interpretul Maluma cu melodia Corazon. Aveti mai jos un mixaj care pe mine nu m-a convins. DA, oarece asemanari gasim, dar dupa logica asta 99% din muzica rock este plagiata!

Nu sunt eu fanul lui Fuego, abia astept sa-l prind pe picior gresit – dar aici nu mai stiu cum pot sa constat mai mult decat o slaba asemanare a liniei melodice. Deci va las pe voi sa judecati, ca oricum o faceti mai bine ca mine. Mie imi este de ajuns cat am auzit si mi-am spus parerea.

Mai stiti astfel de melodii celebre? Eu va dau un exemplu: formatia Odeon, Costel Geambasu si melodia Trenul vietii. Aici este clar ca Irina Login si fiul adoptiv Fuego au smanglit melodia si au facut ata de indragita melodie „Valurile vietii”. Adica nu trenul ci valurile. Azi autorul nu mai este in viata, Costel Geambasu s-a stins in urma cu doi ani, dar Irina canta pe la petreceri si televiziuni melodia originala inca de prin anii 90 – cel putin. Asa ca ma indoiesc ca ar fi probleme pe care le-am fi aflat de mult. Auditie placuta!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.