Patru site-uri interesante

Avem placerea sa va prezentam 4 site-uri interesante de pe nisa Turism, care au reusit sa aiba o autoritate destul de buna in scurt timp de la lansare. Pe primele doua locuri se gasesc constanta.e4ro.com si valeaprahovei.e4ro.com, ambele sponsorizare de portalul e4Ro, asa cum se poate observa. Ambele au PA (Page Authority) peste 30.

Cele doua site-uri ramase sunt destinate ofertelor generale din domeniul turismului, ofertevacanta.e4ro.com si turism.e-4com.info, primul fiind de inchiriat pentru cei ce  vor sa-si promoveze propriile oferte din turism.

Am atasat si trei poze ca sa va puteti da seama cum arata un astfelde site promovat de portalul nostru, scopul principal al acestora fiind acela de a aduce cititorilor nostri informatii proaspete din domeniul turismului.

Reclama pe unul dintre aceste site-uri, (lista copleta cu site-uri din turism o gasiti aici), costa doar 1 euro/luna, un pret infim daca tinem cont de beneficiile obtinute.

Plata se poate face prin transfer bancar sau prin plata directa prin sistemul de plati online PayPal, deci foarte rapid. In speranta ca v-am fost de folos, va asteptam in continuare sa citit unul dintre cele mai active site-uri de informatii pentru webmasteri din Romania.

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.