Ma gandesc sa-mi iau un SSD extern de 1 TB

Ma gandesc sa-mi iau un SSD extern de 1 TB, doar ca Teo nu prea e de acord, avand in vedere pretul. DA, te costa aproape 1000 de lei, nu e chiar ieftin as zice eu. Asta in conditiile in care un laptop este in jur de 3000 [ i5 cu SSD si 8 GB RAM ]. Avantaje ar fi, faptul ca iti tii acolo toate datele pe care nu vrei sa le pierzi, de la poze si filme pana la softuri, etc. Iar daca ai USB Type C, viteza de transfer e super ok, pana la urma l-ai putea folosi inclusiv ca HDD de zi cu zi.

Ma gandesc sa-mi iau un SSD extern de 1 TB

Acum eu am un SSD intern de 256 GB + Teo la fel si un Flash de 256 GB. La mine mai e loc suficient, desi C-ul se apropie de 50%, dar la Teo e jale mare, atat memoria USB cat si SSD-ul sunt la 70%. A venit ieri, a costa cam 200 de euro si e negru. Are doua cabluri, unul evident Type C – Type C si unul obisnuit. Stai ca ma uit acum in cutie, ca sa nu gresesc. Da e obisnuit, albastru. Probleme? Cablurile sunt cam scurte, asta e. Eu folosesc evident conexiunea USB Type C ca sa am viteza mai buna, plus ca raman libere cele obisnuite.

Pe un USB am mouse-ul wireless, restul de doua sunt libere, poate o sa fac o proba de viteza. Ieri cand am golit flash-ul USB de 128 GB pe care l-am „varsat” pe SSD in 15 minute aproximativ, am avut evident viteza mica de transfer. USB to USB nu avea cum sa mearga prea rapid. Niciunul din device-uri nu s-a incalzit.

Am cuplat SSD-ul de 1 TB si la tableta, nu-mi place ca fara soft instalat pentru Android, desi vad fisierele, pozele nu apar in galerie. Era si cazul, nu prea are cum. Asa ca treaba cu postat rapid pe Instagram mai are de asteptat.

SSD extern

Ma gândesc sa-mi iau un SSD extern de 1 TB

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.