Tudor Chirila mai scoate o capodopera – „Prabusire”

Tudor Chirila vrea sa ajunga la nivelul lui Cheloo, asa ca a scos o noua capodopera marca Vama Veche – desi dupa stil vrea sa fie mai degraba noua decat veche. Nu stii depsre ce vorbesc? Cauta melodia cea mai noua, intitulata Prabusire si o sa intelegi [ O data vreau sa te mai f…, Atat mai e ca la-nceput ], geniale versuri! Nu zic ca cei de la Ac/DC nu ziceau cam tot aia cu a lor melodie „You Shook Me All Night Long”, dar de la a zguduit sau zgaltait pana la rima cu la-nceput, e cale lunga [ parere personala ].

Tudor Chirila mai scoate o capodopera – „Prabusire”

Dupa ce si-a dat jos pantalonii la Vocea Romaniei, ce urma in cariera lui Tudor Chirila? O melodie de genul „Prabusire” nu-i asa? N-am fost fan niciodata Vama Veche, nici a trupei si nici a statiunii de pe litoral. De fapt nu sunt fan al dormitului la cort, desi mi-am dat si eu jos panatalonii pe plaja, in Crimeea. A ramas nevasta-mea cu ochii cat sarmaua [ Sarmalele reci, trebuie neaparat sa mai ascult o melodie de-a lor ]. Precizez ca nu sunt nici fan András Zoltán, dar oricum parca au si ei publicul lor.

Melodia lui Tudor Chirila [ Prabusire ] a strans 390 de mii de vizualizari, trupa are 102 mii de abonati. La numarul de like-uri sta cam asa: 9000 de ok si doar 529 de unlike! Adica 9.000 de persoane s-au entuziasmat la ascultarea melodiei. Nu mai zic ca 783 de persoane au gasit si timp sa comenteze [ vai ce melodie minunata, vai – ma regasesc in ea 101%, etc. ]. Poate e cazul sa urmeze si o parbusire a popularitatii lui Tudor Chirila? Intreb doar, am insa vaga impresie ca va urma o noua generatie care se va indragosti de juratul de la Vocea Romaniei!

Vama veche

Tudor Chirila si Vama veche mai scot o capodopera – „Prăbușire”

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.