Contact Content Writer

A sosit momentul sa facem o pagina de contact pentru cei ce scriu articole contra cost, numarul lor nu este foarte mare, caci intre timp am mai triat din ei, insa cu siguranta veti dori sa luati legatura direct cu acei ce va scriu articole si advertoriale contra cost, fara a mai trece prin portalul nostru.

Credem ca aceasta noua facilitate va scurta timpul in care veti gasi un colaborator care sa va scrie articolele, advertorialele sau sa va traduca pagini din romana in diverse limbi, sau invers.

Fiecare content writer ca avea postat pe portalul e4Ro minim 3 articole, pentru a vedea calitatea celor ce scriu articole contra cost, astfel vom elimina si perioada de proba, scopul nostru fiind de a usura atat viata celor ce scriu articole la comanda, dar si celor ce au nevoie de aceste articole.

Deasemenea fiecare content writer va putea plasa maxim 3 link-uri nofollow catre trei site-uri personale, astfel incat sa se poata aprecia calitatea articolelor postate si pe site-urile personale, un indiciu destul de folositor atat pentru prestatorul de servicii cat si pentru beneficiar!

In cazul in care lasati o comanda chiar aici, postarea nu va fi facuta publica, este vizibila doar administratorului portalului e4Ro.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

10 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.