Director Articole

Cu siguranta ca stiti avantajele unui director de articole, de aceea va pune si noi la dispozitie pe mai proaspatul site e4ro, unul dintre cele mai populare site-uri destinate bloggerilor din Romania posibilitatea de a posta articole in directorul nostru, abia infiintat azi 9 februarie 2013.

Momentan postarea de articole este gratuita, pentru a testa voi singuri eficienta acestui procedeu, insa cu siguranta ca in scurt timp se va face contra cost. Pana ce vom reusi noi sa actualizam baza de date cu toti cei peste 930 de inscrisi in TOP 400, totul va fi gratis pe portalul e4ro, chiar si postarea in directorul de articole! Nu putem cere bani, atat timp cat noi ne miscam in “reluare”!

Promitem ca in scurt timp vom angaja suficient personal care sa se ocupe de toate proiectele, incat intarzierile sa fie mai mici de 24 de ore. Pana atunci, beneficiati de “Totul Gratis”!

Utilaje Second hand

Utilaje Second hand

Societatea noastra “AGRIMOBILE” infiintata in 2009 in cu sediul in München / Germania isi focuseaza serviciile in exclusivitate pe catuarea la comanda a urmatoarelor:

– UTILAJE AGRICOLE SI DE CONSTRUCTII
– CAMIOANE, AUTOCARE SI AUTOSPECIALE
– LINII TEHNOLOGICE DIN ORICE DOMENIU
– AUTOTURISME DIN CLASA LUX, SPORT SAU CLASSIC
– LEGUME SI FRUCTE
– PRODUSE ALIMENTARE
– PROMOVAREA DIFERITELOR PRODUSE SAU SERVICII PE PIATA ROMANEASCA SI EUROPEANA

Avand sediul in Germania, principalul avantaj al nostru consta in faptul ca putem contacta direct atat societatile cat si persoanele fizice care ofera spre vanzare produsele respective excluzand intermediarii care de cele mai multe ori influenteaza preturile.

Santem un colectiv tanar care interactioneaza zilnic, avand in vedere satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor nostri prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora!

– CEL MAI IMPORTANT FACTOR IN ACHIZITIONARE ESTE IN PRIMUL RAND “PRETUL”, DUPA CARE URMEZA STAREA TEHNICA A UTILAJELOR SAU PERFORMANTELE PRODUSULUI CAUTAT!!!
(deoarece noi avem cheltuieli operationale reduse putem face oferte la cel mai avantajos pret).

– LA CERERE OFERIM SI TRANSPORTUL UTILAJELOR SAU PRODUSELOR ACHIZITIONATE PANA LA DESTINATIE (detinem legaturi cu peste 12 transportatori mari din Romania)

– SOCIETATILOR DIN ROMANIA CARE DETIN APROBAREA VALABILA DE “OPERATOR INTRACOMUNITAR” LI SE FACTUREAZA CU TVA 0%.

– INTOCMIM TOATE DOCUMENTELE NECESARE, CHIAR SI TRANSFERAREA GARANTIILOR VALABILE CATRE REPREZENTANTELE DIN ROMANIA.

Daca doriti sa achizitionati orice fel sau tip de utilaj, masina sau produs din Germania sau doriti sa oferiti produse sau servicii, noi santem partenerul dumneavoastra de incredere care poate sa va solutioneze cererea in cel mai scurt timp!

Comisioanele percepute vor fi stabilite prin contract inca de la inceput (acestea fiind cele mai mici de pe piata), asa ca nu va mai sta nimic in cale sa ne contactati!

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.