Utilizator nou

Daca ai decis sa iti faci un site (blog) gratuit pe platforma e4ro, atunci ai de urmat cativa pasi. Primul pas este sa ne lasi uncomentariu la care adresa de email sa fie valida, pentru a te putea anunta ca site-ul(blogul) tau a fost aprobat.

Mesajul tau mai trebuie sa contina numele site-ului (blogului), poti cere infiintarea mai multor bloguri simultan. In rubrica nume va trebui sa treci numele blogului principal (in cazul in care doresti sa creezi mai multe), iar la website adresa unui site perosonal (daca ai unul).

Va trebui sa specifici care domeniu l-ai ales pentru blogul tau: e-4com.info, e-4u.info sau e4ro.com. In curand vor fi disponibile si domeniile e-4tv.comsi e-4tv.info.

Spatiul si traficul sunt practic nelimitate. Si in plus vei fi platit pentru ca scrii zilnic pe blogul tau. Vei primi bani in functie de traficul real de pe site(blog).

Alege platforma de bloguri gratuite e4ro si intra in comunitatea WebBloger. Anul acesta este gratuit! Iar contul este pe viata!

Iata si lista de bloguri deja inscrise pe platforma noastra!

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

2 comments

  • Leascu Raluca

    Buna ziua.
    Detin deja un blog pe platforma ablog.ro si doresc sa-l mut pe platforma e4ro.com, deoarece de ablog nu mai sunt multumita, iar de domeniul dvs am citit lucruri bune. Doresc ca blogul meu sa fie denumit machiaj.e4ro.com in cazul in care nu exista deja. Blogul meu va contine articole despre machiaj si poze.
    Astept cu nerabdare raspunsul dvs. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.