iRomania

Proiectul iRomania a incoltit de ceva vreme in mintea celor ce promoveaza ideile e4Ro, insa in mod evident un astfel de proiect necesita resurse pe care cei 4 membri fondatori ai proiectului nu le au, iar aici nu ne referim la resurse financiare ci ne referim la timp. O parte importanta a proiectului iRomania are la baza crearea de pagini (site-uri sau bloguri) de genul oras.e4ro.com, pana acum fiind creata doar cateva, precum Tulcea, Iasi sau Constanta.

Ce-ti oferin noi: un cont gratuit WordPress pe subdomeniul ales de tine. Ai trafic si spatiu nelimitat, adrese de email gratuite si suport din partea membrilor. Site-ul sau blogul iti vor apartine pe viata, in mod gratuit. Daca nu doresti sa vezi reclamele noastre pe site-ul tau, cu doar 1 euro/luna poti scapa de noi, devenind proprietar 100% asupra site-ului. Vei primi contul FTP doar pentru tine – poti face ce doresti cu el, cu singura conditie sa respecti TOS-ul e4Ro – adica sa ai continut legal pe site.

Chiar si in varianta gratuita a proiectului iRomania esti liber sa iti pui reclamele tale, link-uri catre site-uri proprii sau ale colaboratorilor tai. Suportul tehnic oferit de e4Ro este 24/24 si 7/7, adica permanent fara intreruperi.

Daca ai intrebari legate de proiect, daca vrei sa te alaturi, nu ezita sa ne lasi un mesaj in formularul de mai jos, sau sa adaugi la adresa de messenger ID-ul e.reclama[at]Yahoo.com sau sa ne scrii direct pe email la adresa eu.reclama[at]gmail.com .

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

3 comments

  • Lorena

    Sunt interesata de proiectul iRomannia, asi dori sa stiu daca putem plasa reclame Adsense pe site-urile gratuite.

  • WebRp

    Buna Lorena, nu puteti posta reclamele Adsense in schimb puteti posta reclame din afiliesre si alte tipuri de reclame compatibile cu Adsense. Fiecare site din proiect va avea reclame Adsense iar proprietarii primesc 1/2 din venituri. La fel si in cazul reclamelor platite ce sunt afisate pe site-ul vostru de catre stafful e4Ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.