Academia Tehnica Militara – promotia [1984] 1985 – 1990

Teortetic promotia a terminat liceul in 1984, a facut noua lui armata in Bucuresti pe Oltenitei si a urmat cursurile intre anii 1985 si 1990. Ma numar si eu printre cei care au pasit pragul Academiei Militare Tehnice in 1985, la sectia de aviatie, Electronica – sau cum ii mai zicea pe atunci, alaturi de colegii de la instalatii electricie [ parca ii zicea la sectia mea Radioelectronica de aviatie, dar nu bag mana in foc, sunt 30 de ani de atunci! ].

Academia Tehnica Militara – promotia 1985 – 1990

Oare pe unde mai sunt colegii mei de la Academia Tehnica Militarapromotia [1984]1985 – 1990, Dinca Ionel, Mazilu Neculai sau Cojocariu Ionel? Teoretic sunt pensionari, ca asa ies unii la pensie, mai devreme. Sau poate nu, sunt colonei si generali. Eu am ales viata civila, ca de altfel multi dintre fostii mei colegi. Sa ma intreb oare unde o fi Ciumacenco Vicentiu? Am inteles ca e prin America.

Am mai scris despre colegii mei de la Academia Tehnica Militara, in speranta ca va trece macar un coleg pragul acelor site-uri si o sa imi dea un semn de viata. Sau macar poate ca cei din promotia 1992 – cum ar fi Copcea Cristian, dar slabe sperante. Nu era nici el mare adept al militariei, asa ca am vazut ca a parasit bransa prin 1998, cand a devenit civil si a tot incercat sa-si gaseasca calea. Sper ca a facut-o!

Daca am fost la intalnirea cu colegii de liceu, cu cei de la facultate inca nu am auzit sa fi fost facuta o astfel de „adunare”, sau poate am pierdut eu legatura cu ei, si nu am aflat inca. Cine stie, mai incerc odata si poate de data asta este cu noroc – cum se mai spune prin locurile natale. Mi-ar face placere sa-mi revad colegii, am mai imbatranit cu totii, asta e sigur, dar in suflet multi au ramas inca tineri – mai ales eu!

Academia Tehnica Militara

Academia Tehnica Militara – promotia [1984] 1985 – 1990

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.