Oferte advertoriale

Cei ce vor sa publice advertoriale pe site-urile lor o pot face prin intermediul portalului e4Ro, la pretul modic al unui abonament lunar de 1 euro (paypal) sau 5 lei transfer bancar. Intre timp oferta a crescut ca pret, nu am sters vechea oferta doar pentru ca vreau sa ramana ca amintire a ceea ce ofeream eu in 2013. Azi abonamentul este de 10 euro/luna PayPal sau 50 de lei prin transfer bancar. Ce primesti? Un cont de editor pe cateva site-uri din portofoliu [ le stabilim impreuna, in functie de ce anume ai nevoie ].

Public articole de 500 cuvinte la 10 euro/buc

Publicam o serie de articole (nu multe) scrise de noi de minim 500 cuvinte pe mai multe site-uri care le detinem in limba romana.

– exclus site-urile de warez, adult

Articolele vor include maxim 2 link-uri externe spre site-ul care doriti sa-l promovati si vor fi publicate in maxim 72 ore de la data platii.

Pretul pentru fiecare articol este de 10 euro, iar daca articolul este scris de voi, pretul este de 7 euro.

Oferta speciala: Daca scrieti doua articole pe aceiasi tema, unul cu maxim 2 link-uri si unul fara nici un link, pretul va fi de 5 euro pentru ambele articole (din care evident pe voi va intereseaza doar unul), ambele fiind publicate in acelasi timp!

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

4 comments

  • Radu

    Public advertoriale scrise de voi pe blog de stiri PR 1, la pretul de 5 euro/articol. Pentru comenzi mai mari sau abonament se fac reduceri de 20% (reducerea consta in publicarea unui advertorial gratuit). Lasati mesaj cu adresa de email si va contactez eu!

  • Simina Pop

    Daca oferta e inca valabila, imi puteti scrie pe adresa de email.

  • Razvan

    Dati-mi un email (la adresa curenta) cu lista siteurilor pe care le detineti. Sunt interesat de achizitionarea mai multor advertoriale daca siteurile sunt ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.