iTalk – director articole

iTalk este un nou concept dezvoltat de portalul e4Ro, prin care va invitam la discutii, insa in scop util detinatorilor de site-uri. Portalul iTalk isi propune sa va ofere posibilitatea sa va promovati online afacere, prin articole de calitate sau sa va gasiti un job in domeniul content writing-ului.

Cei ce doresc sa isi promiveze afacerea online prin intermediul portalului iTalk, pot lasa un mesaj cu aceasta cerere aici, vor primi automat un cont de editor si vor putea incepe sa-si promoveze afacerea pe portal.

Cei care scriu articole contra cost, pot deasemenea sa isi prezinte un CV pe portalului iTalk, pot scrie cateva articole pe diverse nise care sa reprezint eun portofoliu pentru clientii lor, pot posta link catre alte articole scrise de ei, pentru a avea un si mai mare efect.

Momentan serviciile iTalk sunt gratuite, insa evident pe masura ce traficul atras de portal va creste este posibil ca serviciile respective sa fie contra cost. Cei care au conturi facute pe portalul iTalk in perioada de gratuitate isi vor pastra conturile gratuite pe viata.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

One comment

  • Ramona

    Salut

    Sunt webmaster si as dori un cont pe acest site. Am mai multe site-uri pe care le administrez si m-ar ajuta sa public cateva articole aici. Mentionez ca articolele vor avea peste 250 de cuvinte si vor si unice!

    Merci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.