Tarife

Un Blog pe platforma e-4com este gratuit. Poti alege sa ai un blog in retelele e-4tv.come-4u.info sau e-4com.info Blogul tau va fi de forma : blogultau.e-4com.info sau e-4tv.com , trebuie doar sa alegi care din cele patru domenii se potriveste mai bine scopului tau.

Pentru numai 1 euro pe luna poti avea insa un blog sau un site in reteaua e4ro.com , poti avea propriile reclame, propriul design si mai ales suport 24/24 si 7/7. Nu ezita sa ne contactezi, suntem aici permanent pentru a mari aceasta retea.

Acum si hosting profesional pe nexthosting.org

 

Iar ca bonus va oferim posibilitatea de a castiga si ceva bani cu www.linkbucs.com, se plateste suficient de bine inclusiv pe click-uri din Romania! Ca pont (puneti link-urile pe facebook, la poze, sanse mari sa faceti cativa euro/zi!

UPDate 15 aprilie 2013

Reclamele pe e4Ro au crescut ca pret, valoarea minima a unei reclame este de 2,5 euro/luna! Si este in crestere, deci ar fi timpul sa devii client permanent, astfel taxa ta nu va creste in viitoarele 24 de luni!

UPDate 15 aprilie 2014

Incepand cu data de 15 aprilie 2014, pentru a avea reclama pe portalul e4Ro va trebui sa scoti din buzunar 4 euro lunar, insa te asiguram ca merita fiecare cent platit!

UPDate 15 aprilie 2019

Oferim in plus pentru cei interesati colaborare cu doua ziare online, DigitalPress.info si WPress.ro, puteti deveni editor pentru a va promova clientii cu ajutorul comunicatelor de presa la doar 500 de lei anual! DA, la acest pret deveniti editori pe ambele site-uri, cu obligatia de a ne anunta la fiecare postare pentru a verifica daca sunt respectate conditiile de publicare!

Publicitate e4RO Social Media

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.