TOS

TOS (Terms of service)

Portalul e4Ro este un portal gratuit, unde va puteti face reclama la modul decent, fara a incerca sa fraudati sitemul de recompensare Google sau Alexa). Verificarea reclamelor pentru site-uri se face pe masura ce acestea se acumuleaza. Daca nu v-a fost verificat site-ul, nu inseamna ca nu se va face.

In cazul in care se depisteaza incalcari ale Regulamentului de Postare, reclama dumneavoastra va fi stearasa fara a fi anuntati in prealabil. Daca postati lincuri catre site-uri cu continut Adult, postati filme ilegal pe site-ul dumneavoastra, ati incalcat prezentul TOS si veti suporta consecinetele.

Prezentul TOS se completeaza cu tot ceea ce este stipulat in conditiile de activare a conturilor Adsense. Nu se accepta comentarii cu privire la repunerea reclamelor, din moment ce ati incalcat cu buna stiinta conditiile de afisare in reteaua e4Ro.

Departamentul Reclame nu are obligatia sa verifice corectitudinea voastra, voua va revine aceasta obligatie, daca nu ati citit cu atentie TOS-ul, este numai vina voastra. (cu totii stim ca incazul incalcarilor, suntem sanctinati de Google, iar noi nu ne dorim acest lucru – nici pentru voi, dar mai ales pentru noi).

Important!

Portalul e4Ro nu poate fi folosit pentru manipularea Page Rank-ului, toate link-urile postate de afiliati trebuie sa fie nofollow. Personalul de serviciu verifica permanent acest lucru, si daca nu ati actionat in consecinat veti fi penalizati.

Toti cei afiliati la reteaua e4Ro sunt recunoscuti prin prezenta siglei noastre pe site-ul propriu!

Dreptul la replica

In cazul in care considerati ca anumite articole postate pe site-ul nostru va aduc prejudicii (sub orice forma, de imagine, texte preluate abuziv, etc.) va rugam sa lasati un mesaj in formularul mai jos, vom incerca sa studiem problema expusa in cel mai scurt timp si sa luam masurile necesare pentru a remedia sitiatia.

TOS

[ Vom Reveni]

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.