Care e numele real al lui Jimmy Hex

Recent l-am descoperit pe Jimmy Hex si ale lui povesti de pe YouTube, asa ca ce mi-am zis eu: oare care o fi numele sau real? Faptul ca e nascut pe langa Pitesti deja il stiti, ca sunt sigur ca deja ati vazut cel putin jumatate din povestile lui, doar ca va intrebati cum il cheama in realitate, este? Va zic eu ca sa nu cititi pana la final, daca nu aveti chef. Numele real al lui Jimmy Hex este Mihai! Gata, ati aflat secretul desi el il tinea ascuns, dar nu avea cum sa le scape eroilor de la e4RO, nu-i asa?

Numele real al lui Jimmy Hex

Sa nu ziceti acum ca vreti sa stiti si numele de familie a lui Jimmy, ca nu vi-l spun. De ce? Pai imi interzice GDPR-ul ala cu protectia datelor personale. Dar ca sa va dumiriti mai bine v-am pus mai jos o poza cu buletinul lui. De unde am luat poza? Pai de pe profilul lui de Instagram, de unde sa o iau? Mai are si profil pe FaceBook, dar Jimmy Hax prefera doar YouTub-ul, unde are deja doua canale. Unul cu povesti si unul facut prin 2016, cand s-a apucat sa povesteasca ceea ce altii facusera deja.

Da, initial Jimmy Hex, pe numele sau real Mihai, a inceput sa spuna povesti vanatoresti, copiate de pe la altii, dar a intuit oarecum bine cam ce ar vrea lumea sa vada. Uite asa a ajuns el fara sa-si dea seama pe la 300 de mii de abonati, apoi 500 de mii si acum a depasit opt sute. Sunteti invidiosi, nu-i asa? Va mananca sa aflati cat castiga Jimmy din clipurile sale? O sa va spun si asta, dar cu alta ocazie, sa nu dezvaluim totul dintr-o data.

Iar ce mi-a placut la el a fost faptul ca a povestit putin din aventura sa in Dubai, care a tinut destul de putin. Ce face acum Jimmy Hex ca sa se intretina? Daca nu o fi practicand ingineria, atunci cu siguranta castiga bani din vlogging. Ce altceva sa faci pe praful asta?

Nume real Jimmy Hex

Numele real al lui Jimmy Hex

Poate vrei sa citesti si:

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.