firma de mutari nationale

Momentul potrivit pentru a face o mutare si principalele motive pentru a colabora cu o firma de mutari

Motivele pentru care oamenii doresc sa isi schimbe locuinta sunt numeroase, de la aparitia unui nou membru in familie, dorinta de a avea un spatiu mai mare si mai generos, de a schimba traiul la apartament pe cel la casa sau viceversa, pana la schimbarea jobului, a scolii copiilor sau gasirea unui job mai bun. Indiferent care ar fi motivele mutarii, fara ajutorul unei companii de transport mobila, tot procesul ar putea dura cateva saptamani.

firma de mutari nationale

Sugestii de luat in seama pentru a face mutarea la momentul potrivit

Pentru a alege un moment cat se poate de oportun la care va avea loc mutarea in casa noua, este necesar sa se tina cont de urmatoarele sfaturi, inainte de a apela la o firma mutari:

 • gasirea unui spatiu mai bun. Mutarea intr-o noua locuinta este un pas important care va impacta restul vietii membrilor familiei, de aceea nu trebuie sa fie o decizie bazata pe instinct. Se recomanda gasirea unei locuinte intr-un spatiu mai bun, intr-un cartier linistit, cu un spatiu suficient de mare pentru intreaga familie, care nu necesita prea multe imbunatatiri;
 • gasirea unei firme de transport si mutari mobila de incredere. Dupa gasirea unui spatiu de locuinta bun, este necesara gasirea unei firme de mutari care sa ii ajute cu transportul mobilierului, care se va ocupa de tot ceea ce inseamna detalii legate de impachetare, transport, demontare si remontare mobilier, transportul obiectelor fragile, iar lista poate continua;
 • gasirea momentului celui mai potrivit pentru mutare, pentru toti membrii familiei. Se recomanda consultarea membrilor familiei inainte de a lua o decizie in acest sens. Mutarile nu se fac in momentul in care unul din membrii are un examen, isi schimba jobul, la inceput de an scolar, inainte de plecarea in concediu, pentru a nu se confrunta cu schimbari bruste in acest sens.

Avantajele apelarii la o firma de mutari

Mutarea obiectelor de mobilier sau a obiectelor personale fara ajutor specializat se va dovedi foarte dificila. Situatiile neprevazute apar la tot pasul si pentru a evita un efort in plus, o cheltuiala in plus, firma de mutari este o solutie.

Potrivit FastMoving.ro, principalele avantaje pe care le ofera o firma de mutari mobila sunt:

 • experienta reprezentantilor companiei care pot sa se ocupe de ambalarea, dezasamblarea si reasamblarea mobilierului, folosind tehnici si echipamente speciale;
 • protectia si asigurarea bunurilor mutate. Obiectele de mobilier, precum si obiectele electronice sau electrocasnice au o valoare ridicata, de aceea necesita sa fie asigurate;
 • eliminarea epuizarii fizice. Apeland la o companie de mutari, clientii vor scapa de epuizarea fizica. Dulapurile, canapelele si corpurile de mobilier sunt greu de manipulat si de ridicat, iar daca mai trebuie transportate de la sau la ultimul etaj sau intr-o casa cu acces dificil, operatiunea poate deveni epuizanta.

Costurile mutarii depind de urmatorii factori, de luat in considerare:

 • greutatea si volumul obiectelor;
 • conditiile de acces;
 • costul transportului;
 • necesitatea efectuarii mai multor drumuri;
 • adaugarea serviciilor suplimentare, ce includ dezasamblarea si reasamblarea mobilierului, ambalarea, impachetarea obiectelor si manipularea obiectelor fragile si valoroase, ori furnizarea accesoriilor necesare mutarii, precum folia stretch, folia cu bule, pungile pentru saltele sau cutiile.

Poate vrei sa citesti si:

 • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.