1 Mai fara mici si gratare

Iata ca am trait sa o vad si pe asta, primul 1 mai fara mici si gratare sau iesire la iarba verde – evident ca unii care stau la curte, si-au permis acest lux, chiar si impreuna cu familia largita sau prietenii. Asta e, cine poate si are cu ce sau cu cine, sa faca si gratare, cine nu sa faca mici cum fac eu acum, la aragaz. Mici de vita, ca deja colesterolul e la nivel maxim – banuiesc, ca nu ma ia nimeni in seama acum daca merg sa fac analize din astea, fara un temei .. care o fi si ala.

Primul 1 Mai fara mici si gratare

1 mai muncitoresc, asa-i zicea pe vremea mea, acum ii zice simplu 1 Mai si de obicei ne distram cu Vanghelioane, dar nici de alea nu mai avem parte de cand i-au luat puterile lul nea Marean. Pe mine ma sperie stirea asta, mai mult decat aceasta sarbatoare a muncii prin nemunca.Astia de la OMM ne sperie ca jumatate din forta de munca a lumii va intra in somaj. Daca ma iau dupa englezi – aia de ziceau ca romanii sunt numai hoti si cersetori, dr acum au descoperit ca-s numai buni in agricultura [ ca acolo e grosul muncitorilor slab calificati din est! ].

Asadar noi ne-am scos, unii la strans mazare si sparanghel, altii bloggeri si asta e. Bine, cei mai frumosi la chip pot fi vloggeri, ca e mai la moda. Cine a ramas pe dinafara poate deveni influencer pe FaceBook si cu asta basta. Nu-i asa ca viitorul suna bine?

gratare la padure-1 mai

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.