11 ani de Conferinte Webstock – 2019

Inteleg ca e la moda sa ai un eveniment care se termina cu stock, adica un fel de replay la Woodstock, asa au luat nastere evenimente de genul Stufstock sau alte chestii care se termina cu stock. De aia admir eu evenimentele de genul Electric Castle, pentru ca evident este ceva pur romanesc, nu se confunda cu nimic. Asa am ajuns la ideea Conferintei Webstock din 2019, unde am aflat ca de fapt ce gasesti pe blogurile marilor influenceri sunt de fapt campanii. Daca e sa te iei dupa Zoso campanii deplorabile, dar cui ii mai pasa cand e vorba de bani?

11 ani de Conferinte Webstock – 2019

Asa se face ca am stat sa vad patru ore de filmare de la Conferinta Webstock  – 2019 si sincer m-am plictisit. DA, am nevoie de un brand al meu, dar nu ma zbat pentru ca sincer, nu vand nimic. Nici macar publicitate. DA, am aflat ca e un tanar care la nici 18 ani a ajuns celebru – in mediul lui, evident – eu nu am auzit de el pana azi. Cum nu am auzit de el? Pai se adreseaza copiilor, este vorba de Andrei Selaru aka Selly. DA, omul e cel mai tare pe YouTube, are si un magazin [ aici mi se pare ceva ciudat, Alex a incercat si el, aia de la UnderDog BBQ au fix aceleasi cinci produse – sepci, tricouri si rucsace, diferind doar logo-urile].

Ce am inteles eu despre chestia asta cu Social Media? Pai ca e la moda si ca e un mod de a face bani. Bravo celor ce isi pun moacele pe YouTube si au succes. Pana la urma nu conteaza daca asta e cultura, e altceva si daca ajuta cuiva. Important este ca oamenii se misca, fac continut si alti oameni il devoreaza. Nu poti sa ajungi sa ai milioane de viziualizari asa faca sa ai niciun merit. Sau poate se poate, dar mai conteaza?

webstock 2019

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.