Gogu

1200 de articole, deci tot inainte!

Tot scriu pe blogul meu despre diverse, rezultate sunt dar tot mi se pare ca ma misc prea lent pentru cele 1200 de articole scrise. Bine, trebuie sa recunoasc ca unele sunt de genul celui pe care-l scriu acum, adica cu sanse minime de a atrage cititorii. Mai trebuie sa inteleg ca de cand nu mai promovez asa de mult articole scrise pentru altii e normal sa mai scada traficul, dar chiar asa sa nu nimeresc eu un subiect care sa aduca macar 1200 de vizitatori pe zi? Ceva ever green, care sa duca site-ul pe culmile traficului pe blog?

 1200 de articole, deci tot inainte!

Inainte era mai bine, era o gluma des uzitata in primul deceniu dupa Revolutie, adica pana prin anii 2000. Daca faceam eu blogging pe vremea aia – faceam si mai de mult, dar la un nivel foarte scazut sa zicem asa – deci daca ma tineam de treaba cand trebuia, alta era apa de la moara mea! A scrie cu talc e bine, a scrie despre subiecte la moda e si mai bine, dar a avea talent ar fi cel mai bine – iar aici la partea cu talentul, nu stau eu prea bine.

Uite tipul asta de a facut pozele pentru Auzite in RATB are talent, poate da pe aici si face el pozele pentru site-ul meu, ca se pricepe. Primii doi ani poate le face gratis sau pe datorie, apoi cand incepe si blogul sa mearga, pe bani. Oricum va sfatuiesc sa-l cautati daca aveti nevoie de poze unicat si haioase, chiar merita sa fie promovat. Il cheama Octav Ungureanu si cred ca poate fi gasit si la telefon: +40723489278. Nu prea circula lumea pe site-ul lui, prea putini la cat de faine sunt desenele sale.

Auzite in RATB

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.