20 de domenii de vanzare

Am decis sa vindem 20 de domenii din portofoliu, pentru ca deja avem o alta strategie de marketing, ne axam pe 10 nise si renuntam la alte 20. Cele 20 de domenii se pot vinde in varianta bulk, la pretul de 20 de euro bucata, pentru cineva care doreste sa-si faca o mini retea. Iata mai jos o lista cu domeniile de vanzare, insa daca nu sunteti satisfacuti de oferta, puteti vedea intreaga lista de domenii aici!

20 de domenii de vanzare

Incepem cu cel mai rentabil dintre domenii – Caut-Bona.Info – un domeniu ce va aduce cei 20 de euro investiti inapoi in maxim doua luni!

Un domeniu cu alte doua subdomenii valoroase este 4Mob.Info – totul despre dispozitive mobile, tablete, telefoane, GPS!

Va propun un domeniu excelent pentru comertul online – e-4com.info – la care beneficiati si de un subdomeniu cu PR 1 excelent pentru promovare, Comunicate de presa, etc. InfoMedia este acesta!

Daca vrei sa te apuci sau sa-ti dezvolti reteaua de afiliere sau sa-ti promovezi magazinul online, 4uLady.info este ideal!

Avem si un site ce merita achizitionat, fiind o sursa de venit excelenta, Comunicate.Info – daca ai rabdare sa aprobi comunicatele de presa sau ai un tarif convenabil pentru publicarea lor, banii se recupereaza in maxim 2 luni!

O achizitie interesanta ar fi e-4u.info – cel putin pentru vechime – este cel mai vechi domeniu din portofoliul nostru! Scurt, usor de retinut si pretabil pentru orice!

Cu totii vrem sa vindem ceva, asa ca eu va ofer varianta mega-reduceri.info – poti sa-l folosesti pentru afiliere sau pentru a promova un alt site sau magazin online!

Nisa de filme si jocuri este cautata de multi, asa ca va ofer doua variante pentru filme, muzica, sau ce se mai leaga de asta: e-4tv.com si actori.info! Ambele iti asigura o recuperare rapida a investitiei!

Voi contiuna cu descrierile, insa aveti deja intrega lisa la categoria „Bursa de domenii”! Va place ceva, faceti o oferta si se vinde la bucata oricare din site-uri!

UPDATE 2015! Orice site sau domeniu se vinde cu minim 20 de euro + nr.ani.vechime x 10 euro! Oferta proaspata: kLumea.Info, Ghimpele.Info si estiFraier.Info – cel din urma e luat la caterinca, dar ma face sa rad zilnic!

Cumpara publicitate pe o retea distribuita pe 7 IP-uri – la super pret!

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.