5 idei unice pentru „Trash the dress”

Momentul mult asteptat tocmai a trecut, nunta voastra. Totul a decurs excelent pana aici, iar ca totul sa fie complet pana la capat, este nevoie de o ultima sedinta foto programada cu fotograful vostru de la nunta, trash the dress. Este important ca pentru aceasta sedinjta foto, fotograful vostru sa fie inventiv, si sa aleaga locatiile si ideile pentru sedinta foto cu grija. Pentru a face o sedinta cat mai frumoasa, va vom ajuta cu 5 idei despre sedinta foto pentru trash the dress.

1. Puneti o dorinta

Cu toate ca majoritatea sedintelor foto pentru trash the dress care au loc in apa sunt exagerate, o intorsatura radicala de situatie ar fi o sedinta foto intr-o fantana arteziana. Mireasa si sotul acesteia se stropesc reciproc cu apa, adaugand astfel un strop de haz sedintei foto. Inainte de o astfel de sedinta, luati legatura cu primaria orasului in care se afla fantana, pentru a va asigura ca nu incalcati nici o lege. Pe langa acestea, nu uitati sa va aduceti prosoape si haine de schimb.

2. O sesiune de distractie

Un parc de distractii sau un carnaval va poate da multe oportunitati de a poza interesant. Aceasta sesiune foto poate fi in mod special pentru mireasa sau de ce nu, pentru amandoi. Este nevoie sa va luati masuri de siguranta inainte sa va aventurati, pentru ca hainele prinse in parti ale masinariilor din parcul de distractii nu este o idee prea buna. Vezi si alte exemple facute de fotografii profesionisti

3. „Domnisoara in primejdie”

Acest scenariu este destul de usor de pus la punct. Va puteti folosi de un copac imens sau de o sina de tren, de care sa legati mireasa. Pentru ca totul sa fie mult mai amuzant, mirele ar trebui sa isi puna o mustata falsa si o palarie care sa il faca sa arate ca un infractor din vestul salbatic. Multe scene se pot aplica pentru „domnisoara in primejdie”, tine doar de imaginatia voastra si a fotografului vostru.

4. Stilul cenusareasa

Pentru aceasta scena aveti nevoie de doua dintre domnisoarele voastre de onoare care sa participe la sedinta foto. Mai tineti minte ca in povestea Cenuseresei, rochia aceasta este ciopartita de surorile ei cele rele? Asta trebuie sa se intample si in sedinta voastra foto, cu toate ca nu este necesar sa fie chiar atat de violent.

5. Bataie cu mancare

Dintre toate ideile pentru trash the dress, asta s-ar putea sa fie cea mai reusita dar si cea mai „murdara”. Pentru aceasta sedinta foto veti avea nevoie de un loc in care sa puteti face multa mizerie, de exemplu in studioul fotografului daca acesta detine unul, sau chiar la voi acasa. Va fi nevoie de un schimb de haine si bineinteles de un dus imediat dupa, asa ca cel mai ideal loc pentru aceasta idee este la voi acasa.

Trash the dress

Sedinta foto alb-negru

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.