777 de articole, in curand vor fi 1.000

Sincer sa fiu nu ma prind la ce ma ajuta sutele astea de articole pe care le-am scris doar ca sa fie, avand in vedere ca ceea ce ma intereseaza pe mine este deja pe site. Visez eu ca o sa primesc 1000 de euro pe site? Nu cred ca o sa fie cineva interesat nici la jumatate de pret, dar eu ma ambitionez sa sper, mai ales ca veniturile au fost in crestere tot anul 2018. Asadar am sanse mari sa vad un profit bunicel pe site far asa-l mai vand.

Articole pe site

Prin aprilie anul acesta ma gandeam sa vand niste site-uri, iar cum m-am pus pe verificat am descoperit ca trebuie sa mut urgent continutul de pe 4Prahova pe domeniul ValeaPrahovei.net – mai ales ca sunt sigur ca nu mai este in portofoliul ce va fi reinnoit la expirare. Cred ca e timpul sa verific cu atentie site-urile din portofoliu, caci Google a trecut la o serie de verificari si multe au ramas pe dinafara. Cum? Pai ca sa nu mai fie probleme cu preluari de trafic, site-urile trebuiesc confirmate.

Mai pe scurt am de munca nu gluma, nu-s multe – doar 50 sau 60 de site-uri, pe 44 de domenii [ poate 45, ca nu le mai stiu pe toate ]. Asadar am de rezolvat 4Prahova, i-Canada, Mesterul si inca sunt in dilema: e-4U! Ar mai fi Suceveanul, un site pe care cred ca nu am timp si chef sa-l intretin, are doar 22 de articole si azi o sa-i schimb putin designul – daca google va zice ca nu-i gata pentru AdSense, adio si nu am cuvinte!

Venituri blogging

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.