8 milioane de euro aruncati la gunoi

Am citit azi pe SeoPedia ca un site facut de statul roman care a costat 8 milioane de euro, a ajuns la lada de gunoi. Sirea din Adevarul o gasiti aici. Panarama aia de site se dorea un portal car sa fac nu stiu ce, ca nu am intrat niciodata pe el. Dar cum sa dai mai 8 bulioane pe un site? Nimeni tras la raspundere? Din 2014 pana azi la ce a folosit site-ul? Faceau un kilometru de autostrada, sau ma rog, 2 sau 3 de strada normala, un spital, doua scoli, etc. Curiosii se pot delecta pe WebArchive.org, unde vedem ce anume se gasea pana acum ceva timp pe site.

8 milioane de euro aruncati la gunoi

Cand ma gandesc ca exact asta voiam eu sa fac in 2012 pe e4RO, ma apuca ciuda. Adica voiam sa fac cel mai scump site din Romania, mandria si stima noastra pentru realizare drag stat roman. S-au mai dat ceva bani si pe la OSIM: e-România. Sigla „e-România” – Marcă înregistrată OSIM Nr. 113384/2010, iar gurile rele zic ca s-au spalat niste bani pe marginea proiectului doamneni Udrea [ aia cu proiectul sau brandul de tara, daca mai tineti minte! ].

Azi, la sase ani gasim domeniul la gunoi, iar cine vrea sa-l cumpere, poate zice ca a facut o economie de 8 milioane de euro dintr-un foc! Ce bine e sa nu te traga nimeni la raspundere, nu-i asa? Chiar ma gandeam sa mai ridic putin pretul portalului e4RO, un fel de eRomania – am si subdomeniu parca fix brenduit pe nisa asta. Om te faci pe viata, iti garantez!

portal e Romania

8 milioane de euro aruncați la gunoi portaleromania.ro

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.