Abi Talent dat jos de pe YouTube de Alex Velea

Stiti piesa aia facuta de Abi Talent pentru Alex Velea, cainele meu? Ei bine a fost data jos de pe YouTube, dar a fost reincarcata de cativa fani [ deci o gasiti pe mai multe conturi acum! ]. Sau poate ca noua sa relatie cu Elena Roxana [ Abi, evident!], a dus la chestia asta? Pana acum nu avem o reactie a celor doi la chestia asta, cert este ca Talent a ramas cu 4 clipuri pe canalul sau. Oricum acum stirea bomba este ca nepoata primei sotii a lui Florin Salam ar fi „cuplata” cu „regele” trap-ului din Romania.

Abi Talent dat jos de pe YouTube de Alex Velea

Zeci de fani ai lui Abi Talent au urcat melodia cainele meu pe YouTube, ca sa nu se piarda. Smecheria este ca teoretic Abi nu poate contesta asta, pentru ca „nu mai este a lui” oficial. Cum a reusit Alex Velea sa faca asta? Adica sa-i dea melodia jos, habar nu am. Nu stiu daca acestea vor rezista mai mult decat cateva zile, pentru ca daca prima a fost data jos de pe YouTube pentru un anumit motiv, cert este ca si copiile vor avea aceiasi soarta.

Lupta asta dintre Abi talent si Alex Velea – ca idee, cineva mai priceput la muzica zice ca primul din lista foloseste un program ca sa-si retuseze calitatile vocale, deci cum ziceam, lupta asta nu are nimic interesant pentru iubitorii de muzica. Acum sa vedem ce comenteaza lumea aici, ca tare sunt curios. Am dat jos si eu melodia Cainele meu, sa fie la arhiva, cine stie unde o sa o pun, pentru fanii lui Abi Talent.

Abi Talent-cainele meu

Abi Talent dat jos de pe YouTube de Alex Velea

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.