Abi Talent versus Jimmy Hex

Cand vine vorba de YouTube am si eu falitii mei, Abi Talent si Jimmy Hex, doi youtuberi despre care nai scriu cand nu am ce face. de ce i-am ales pe astia doi sa le fac un reveu cum zice Sucre? Pai pentru ca sunt mereu in trending si pentru ca si-au deschis canalele cam in aceiasi perioada, adica prin 2018. Abi zis si Talent si-a deschis canalul pe 8 august 2018, iar Jimmy zis si Hex pe 11 februarie in acelasi an. Ideea este ca pe cand cocalarul se lauda ca e numarul unu in Romania, are doar 100 de milioane de vizualizari, taraba lui Jimmy are peste 200 de milioane.

Abi Talent versus Jimmy Hex

Cei doi au cu siguranta doar fani din Romania, ma indoiesc ca se uita cineva din afara la ei, asa ca daca mai punem in calcul ca se uita la ei doar copii, stau si ma intreb cum au ajuns la cifrele astea impresionante. Bun, la Jimmy Hex e clar, are omul 117 clipuri upload-ate, dar la nea caisa, pardon Abi Talent sunt doar sase. Iar daca talentatul care se crede numarul unu are doar 780 de mii de abonati, ei bine – Jimmy – are aproape 1 milion si 200 de mii, adica cu 50% mai mult decat cocalarul.

Daca mai adaugam ca nea Jimmy mai are un canal cam la fer de marisor, parca asta ar trebui sa fie numarul unu, nu credeti? Sincer sa fiu ma tot bate gandul sa fac si eu un canal pentru copii, ca astia sunt baza acum pe YouTube. DA, e o chestie cam aiurea aici, nu prea ai voie sa monetizezi canalul pe baza copiilor, da cine stie – poate fi o chestie de moment, ca la bani cine mai sta sa respecte reguli in ziua de azi, mai ales pe timp de pandemie?

Ce avem azi in trending? Pai ati auzit de Theo Rose sau de Bogdan de la Ploiesti? Astia sunt numarul unu saptamana asta. Muzica de calitate, altfel nu ajungeau la 6 milioane de viziualizari in cateva zile. Ce-i drept madame Theo Rose ajunge la cifrele astea cand face cate un featuring cu astia mai cunoscuti, gen Jean de la Craiova. Simpaticul manelist din Oltenia desi are doar 342 de mii de abonati, face cate 13 milioane de vizualizari. Asta cand e o melodie mai naspa asa, glumeam – asta e numarul sau maxim si e pentru o melodie de acum 8 ani. Din pacate Gigel Frone desi are canal din 2014, abia a strans 430 de mii de vizualizari de la cei 1.888 de abonati. Asta e viata, nu e mereu dreapta cu talentele!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.