Ablog.Ro mi-a mancat ani din viata

Aa zis sa va spun si voua unde s-au dus peste 3 ani din viata mea, 300 de bloguri, dintre care unele cu Pagerank 3 sau 4, cu ceva trafic si evident venituri, insa cu siguranta acum chiar daca le caut si postez iar contiunutul nu va mai fi ce a fost. Ablog.Ro a fost prima experienta cu mediul online gratuit, dar ca sa rimeze, spun ca m-am lecuit! Prefer blogger sau chiar WordPress, numai de oferte gratuite romanesti sa nu mai aud!

Dar dupa razboi multi viteji se arata, de ce mu am luat eu tot continutul sa-l am, macar la ce avea peste 100 de vizitatori pe zi, la 10 bucati faceai 1000 pe zi, ceea ce conta, acum satu si ma intreb ce fac altii? Cand le-am oferit gazguire gratis pe e4Ro se codeau, acum ne scriu, dar e cu bani, deja nu ne mai ajuta rezervele, am crescut si noi! ar mai fi o solutie, dar inca nu promitem nimic, ceva la 12 euro pe an, nu e mult, e chiar ieftin zic eu.

Cum mi-am pierdut eu timpul pe Ablog.Ro si ce am sperat nu stiu, ma bucura probabil c ama puteam juca prin coduri si puetam modifica usor temele, acum sa-mi fie de bine!

plagiat

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.