Adevarul retragerii Danei Budeanu in concediu

V-am mai spus eu ca Dana Budeanu o sa dispara pana la urma din ochii celor ce stau pe YouTube, nu-i asa? Ma si mir cum de la varsta ei mai are tupeul sa apara „cu cracii” goi. Dar na, asta e parerea ei despre vedete, cum ar trebui sa arate ele in public: putin plictisite, obosite de ceea ce fac, sa se laude cu banii ei si cu vacantele pe care le face. Desi nu au inceput sa predomine aia de dau unsubscribe la canalul ei, se vede din grafice ca a luat-o la vale. De departe numarul de abonati este la cea mai mica rata dupa jumatate de an, cand inca se mai gaseau persoane interesate de ce spune ea.

Adevarul retragerii Danei Budeanu in concediu

Asadar Dana Budeanu a luat pauza pentru ca nu-i asa, lumea nu o prea mai vrea. Verdictul politic este de departe cel mai slab produs al ei pe YouTube. Daca la fatalaii se mai uita lumea, ca NA – e curioasa, la politica e varza. Sa ne uitam la statistici: la partea politica nu are mai mult de 20 de mii de viziualizari, adica un 10% dintre cei care au dat subscribe. Vi se pare evident ce vrea lumea sa vada? Parerile ei politice? Nici pe departe, pentru ca la postarile cu ametite are 200 de mii!

Am luat un clip mai vizionat, cu 48 de mii de vizualizari. Statistica? Pai 1400 de aprecieri si 108 impotriva. Pai sa facem o regula de trei simpla sa aflam cati apreciaza ce zice ea in clipurile ei de doi lei? Oricum faptul ca face bani din asta e super ok. Depinde acum cat plateste echipa aia din spate, ca daca ar da salarii decente, ar trebui sa mai aduca bani de acasa. Acum ati prins ideea? Deci Dana Budeanu nu produce, asta e chestia. Probabil ca cineva dadea bani pe Verdictul ei politic, doar ca impactul este mic, nu merita investitia.

O sa ziceti ca sunt hater din ala, ca am eu ceva cu Dana Budeanu. Nu am nimic, e si ea o babaciune care face vlog, nu-i nimic rau in asta. Nici eu nu-s mai tanara, doar ca nu ma laud atata. Eu, fara sa fiu vedeta am trafic cam 50% din cat are ea pe YouTube – nu pe site-ul asta mai, pe unul de gospodine. Aici conform Trafic.ro am undeva la 100 pe zi. Buni si astia, cam 3500 pe luna.

Dana Budeanu YouTube

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.