Adio excursie in Dubai

Credeam ca in marea majoritate a timpului noi gestionam ceea ce facem, asa ca sambata pe 2 martie am platit biletele catre Dubai, iar duminica pe 3 le-am declarat nule – evident ca banii nu i-am mai recuperat! De ce? Pai simplu, m-am culcat sanatos si m-am trezit cu o gripa de toata frumuseatea, asa ca abia azi am reusit sa ma dau jos din pat si sa scriu aceste reanduri. Evident ca luni a ajuns gripa si la sotie, asa ca tot intr-un fel de concediu am stat, adica nu am muncit! Castigurile? In jumatate!

Deci daca nu pleci in Dubai, macar dai banii pe biltele la dus – ce bine ca nu am luat dus-intors – deci daca nu pleci in concediu, stai acasa si macar stii ca nu castigi bani. Tot e ceva! Gripa – o chestie ciudata, am avut si febra, nu mare – 39 maxim, am stat numai in pat, am dormit cat pentru doua vieti, am baut la siropuri si la pastile de nici nu vreau sa mai aude de ele. In schimb m-am deprins sa nu fac nimic toata ziua!

Care e diferenta dintre raceala si gripa? In primul rand raceala dureaza mai putin si nu te afecteaza chiar asa de grav perecum gripa! Daca ai stari de obosoeala, stranuti si te doare capul, atunci probabil ai racit. Daca ai facut temperatura, atunci probabil ca ai gripa, mai ales daca ai deja 40 de grade! Partea mai rea este ca dupa ce ai scapat de gripa, tusea poate dura chiar si doua luni dupa aceea! Cine-i de vina? Sistemul imunitar slabit!

Asadar chiar daca nu stiu dac aam fost doar racit sau am avut gripa, concediul meu la Alex s-a dus pe Apa Sambetei, nu stiu cand o sa se mai poata face asta – adica Alex sa isi ia liber 10 zile, noi sa avem bani de concediu, etc. Asta-i viata, nu e mereu cum vrei TU!

răceala și gripa

Care e diferența dintre răceala și gripa

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.