Ador FaceBook-ul, e ca la teatru

Azi am mai incercat a nu stiu cata oara sa cred ca pe FaceBook stau oameni care au cel putin IQ peste 80, dar nu a fost sa fie. Fac o postare prin care rog pe membrii unui grup activ de peste 60.000 de pasionati de ceva, sa ajute o studenta sa-si faca niste chestionare online. Ai sa vezi ce n-a vazut Parisul: 30.000 de linke-uri, nici-o accesare chestionar. Au inteles tot! Nu ma mira, am vazut si mai grele, de exemplu sa descarce un fisier PDF dupa autentificare cu confirmare pe email. Din 300 au reusit sa descarce … exact unul!

Ador FaceBook-ul, e ca la teatru

Exemple mai sunt, ia uite unul aici: pun o poza cu un anunt pe care e trecut numarul de telefon – urmeaza comentariile: un numar de telefon va rog! As putea sa scriu pe subiectul asta o luna si nu as termina. Nu stiu insa ce-i in capul meu cand cred ca poti face chestii interesante pe FaceBook, iar la asta va zic ca am experienta multa: cel putin 10 grupuri cu peste 50.000 de membri fiecare, toti reali si interesati de subiectul grupului.

Evident ca mai sunt grupuri unde toti posteaza si nimeni nu citeste. Nu mai zic ca fac confuzie intre grup si pagina. Ca au toti site: adica profil pe FaceBook. Poate o sa cer ajutor de la Dana Budeanu, la varsta ei precis ma poate ajuta cu un sfat, ceva ce foloseste ea in Social Media de-i merge asa de bine.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.