M-am facut afiliat la CarVeritcal

Am un site despre masini, asa ca ce mi-am zis, de ce s anu iau si eu 4 euro de la CarVertical, desi sincer la partea asta cu afilierea nu prea am noroc. Ori nu pun eu bannerele care trebuie, ori nu stiu ce sa zic. Importat este ca incerc, sper sa si reusesc ceva, sa nu-mi scada traficul la site, ca si asa e ca vai de el. Glumesc. Merge bine si uite ca incerc sa mearga si mai bine. Cel mai adesea cei care cumpara o masina second hand se confrunta cu problema kilometrajului real, asa ca un site precum CarVeritcal nu poate decat sa ajute.

M-am facut afiliat la CarVeritcal

In mod evident masinile sosite de curand din Germania sau alte tari vestice au carte de service si se gasesc destule date despre ele care pot fi facute publice cu ajutorul site-urilor gen Car Vertical. Daca innsa masina a circulat multi ani in Romania si nu a mai trecut pe la un service autorizat, s-ar putea sa nu gasesti prea multe date despre ea. Oricum sa dai 100 de lei nu pare mult daca vrei sa verifici masina asta.

Daca ai un service unde iti poate spune cum stai cu kilometrajul, e super ok. Cand vine vorba de revopsire, e mai greu – sau nu. Dar date despre accidente si reparatii poti gasi in astfel de programe, e mai bine sa stii pe ce dai banii, nu-i asa?

Nu stiu ce sa zic dupa prima zi, vad ca de fapt nu apare numarul de afisari ale reclamei, sau daca o apare, o face cu mare intarziere nu in timp real. Poate ca nu inteleg eu ceva, la fel cum nu am inteles nici cum merge treaba la cei de la 2Performant, unde am cativa banuti din noiembrie si care nu au ajuns inca in contul meu. Poate e prea devreme in cele doua luni de la comanda. Asa-i in afiliere, iar cei 10 euro primiti de la CarVertical ca recompensa pentru ca m-am inscris in program nu e chiar rau. Sa vedem daca ii si incasez.

afiliat la CarVeritcal

M-am facut afiliat la CarVeritcal

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.