Aflarea numarului tau de la Telekom Romania

Am ramas de multe ori in strainatate cu mai multe cartele de la Telekom si nu stiam ce numar am pe ele, fiind evident in imposibilitatea de a da macar un beep cuiva. Asa ca am apelat *100# si gata, am aflat cu optiunea 6 numarul meu de mobil. Asa se intampla cand ai mai multe cartele de la acelasi operator, nu mai stii care si cu ce se mananca. A mea mai este valabila pana in ianuarie 2021, deci va trebui sa o reincarc daca vreau sa o pastrez. Pentru cine nu stie, poti reincarca cartela Telekom si online, ca sa nu te trezesti ca ramai fara ea.

Aflarea numarului tau de la Telekom Romania

Azi am descoperit ce bine este sa ai un telefon Dual SIM, cu al meu si al sotiei deja putem folosi patru numere de telefon in acelasi timp. Daca mai pun si tableta la socoteala, uite cum ai deja cinci numere de telefon de care te poti folosi cand ai nevoie. OK, dar si ceva bani te costa sa ai cinci numere, minim 5 euro pe luna x 5 cartele, iaca cum ai deja de dat din start 25 de euro!

Eu am doua cartele Telekom pentru ca am luat una cand am uitat SIM-ul acasa, deci ce sa fac? DA, iau optiunea de 12 euro cu internet pe roaming, ca sa fiu acoperit cand ies din tara inca de la vama. Avand in vedere ca am o gramada de cartele din diferite tari, este inevitabil sa uit codul de acces pentru fiecare, asa ca am ales sa salvez aici informatia, ca cine stie cand mai am nevoie de ea si sa fie salvata la mine pe site. Daca mai ajuta si pe altii, cu atat mai bine.

Ce sa zic despre cartelele Telekom? La inceput era jale, am avut contract la ei pentru internet mobil, am ramas cu router-ul lor, nu e cine stie ce, netul ala nelimitat e oarecum folositor, il am activat si acum, ma ajuta enorm cand sunt plecat de acasa ca sa ma uit la televizor. Iti dai seama ca aia 12 GB nu imi ajung nici pe un deget, mai ales ca fac HotSpot pe tableta si laptop. Asta e, caut mereu solutii sa fiu conectat nonstop, sunt dependent de internet – glumesc, asta e munca mea de fapt, trebuie sa ma adaptez.

Telekom Romania - *100#

Aflarea numărului tău de la Telekom Romania – *100#

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.