Alberto Pantic locul 1 in trending

Nu se poate sa nu stii cine este Alberto Pantic, este Abi Talent si este locul 1 in trending zilele astea. Cum a reusit performanta? Pai simplu, a incercat pana i-a iesit. A incercat cu mai multi, ma refer la Labi asta – dar nu i-a raspuns nimeni. Asa ca ridicat stacheta, dar initial nu a avut curajul sa-i zica pe fata lui Velea ce si cum, asa ca a dat o perversa, cum zic cei din mediul lor. Alex Velea a ridicat manusa si i-a zis in fata ca i-ar da un capac, dar sunt in public. Gata preludiul a trecut si s-a ajuns la intriga imediat.

Alberto Pantic [ Abi Talent ] locul 1 in trending

Primele incercari ale lui Abi Talent de a se baga in seama au fost cu Selly, dar acesta a reactionat simplu, fara sa se baga in scandal. A mai incercat cu cateva vedete asa a ajuns la Alex Velea, care a ripostat. Asa ca acum Alberto Pantic a ajuns pe locul 1 in trending. Cine e publicul sau? Pai copii care se regasesc in modul asta de a actiona. Nu-s putini, asa ca pana cand o sa iasa de pe val, o sa mai auzim de el. Am inteles ca renunta la apelativul „talent”, pentru ca nu-l mai caracterizeaza. Ok, la mai mare maestre.

Tanarul din Buzau are doar 8 clase, dar oricum pustiul nu prea sufera din cauza asta, banii veniti de la YauTube par a suplini lipsa de scoala. Oricum Diss-ul pentru Alex Velea – prima parte cel putin, e haios. Nu ma refer la versuri, ca alea sunt exact la ce ne asteptam la un golanas de cartier, cu un fizic nu tocmai ok – daca-l comparam cu a competitorului, ma refer la bit. Merge. Chiar sunt curios cum o sa raspunda sotul Antoniei, dar mai ales cand.

Regelui i-au trebuit cateva luni sa faca un clip, eu regret doar ca nu prea gasesti clipul incare e tras de urechi [ Abi, evident! ], nici nu stiu cine-i Puscoi asta, cineva din tanara generatie, baieti din Berceni. Acum sa vedem daca rupe si Rafaelo cu Viorel de la Blagesti, ca altceva ce sa asculte romanasii mei? Numai muzica de calitate.

Abi Talent

Alberto Pantic [ Abi Talent ] locul 1 in trending

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.