Alex, cand primesti noul Samsung S10?

Nu stiu de ce dar parca as vrea telefonul lui Alex, cel vechi – un Samsung Galaxy S8, in ideea ca el primeste gratis de la munca un Galaxy S10 – cam asta era regula, dar vad ca baietii de la Emirates isi cam fac de cap in ultima vreme. Nu zic ca varianta mea S6 nu este ok, sau ca a lui Teo S7 nu merge bine – desi la ea se cam dezlipeste spatele [ a fost schimbat originalul cu o chestie antiderapanta ], dar ideea este ca vreau un telefon nou waterproof, adica rezistent la apa si cu un ecran ceva mai solid, desi nu am avut probleme cu asta.

Alex, cand primesti noul Samsung S10?

Nu zic ca nu mi-ar place si chestii mai noi de la Samsung, adica recunoastere faciala, un Android mai performant, etc. Scopul articolului? Pai sa iasa la numar, ca in rest este evident ca dupa ce i-am cheltuit banii pe biletele de mers in Dubai si noi am racit exact in ultima zi, adica s-au dus 4 bilete pe Apa Sambetei, nu mai pupam noi nimic de la Alex. Dar tot e bine sa visezim, nu-i asa? Sau poate revenim din nou la Apple si al sau iPhone XS?

Ca idee, noul iPhone e diferit de precedentele, este si mai bun si mai fiabil. Dar costa si mai scump, asa ca sincer sa fiu nu mai stiu ce sa zic despre telefoane, chiar merita banii astia? La laptop lucrez zi de zi si a costat 3.000 de lei, doua bucati 6 mii. Dar doua telefoane? Pe bune, daca nu primim gratis de la Alex urmatoarele doua telefoane mobile, o sa ne luam un smartphine de buget si cu asta basta! Si asa nu prea-l mai folosesc, doar ca trebuie sa-l incarc la doua zile ca poate ma suna Alex pe WhatApp.

Samsung-Galaxy-S10

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.