Alexa Rank

Am verificat azi Rank-ul Alexa pentru site-ul nostru, nu stiu cat va tine minunea,  nu stiu daca e de bine, insa am ajuns la pozitia 7.943 pe Romania. Eu zic ca e cat de cat bine, avand in vedere vechimea site-ului si a domeniului.

Un Alexa Rank bun pe global ar trebui sa fie sub 100.000 noi depasim 1.000.000, deci nu e cine stie ce. Chiar suntem curiosi cum ne vom situa peste o luna si cum ne va gasi noul UpDate de Page Rank. Credem ca bine, avand in vedere ca nu incercam sa fentam cu nimic Pinguinul, nu vindem link-uri sau alte lucruri care nu sunt pe placul celor ce evalueaza un site.

Daca ar fi sa ne luam dupa Page rank prediction, ar trebui sa obtinem un meritat Page Rank 3, caci l-am depasit si suntem in uracare! Cei ce au incredere in noi, pot prelua sigla e4Ro si o pot pune pe site-ul lor! Apoi pot posta cateva advertoriale unice, cu descrierea site-ului lor, in sectiunea Director Web. Asftel familia e4Ro se va mari si mai mult, iar noi ne vom bucura sa promovam orice colaborator! Gratuit!

UpDate Alxa Rank 23 martie 2013

Noul Alxa Rank pe Romania a ajuns la 6.821 ! Speram sa fie de bun augur pentru colaboratorii nostrii care doresc sa fie prezenti pe site-ul nostru!

UpDate Alxa Rank 29 martie 2013

Astazi site-ul nostru a mai urcat cateva pozitii, ajungand pana la 6.509 pe Romania. Daca esti impatimit de SEO atunci ar trebui sa incepem o discutie prin care sa analizam sitiatia prezentata aici, sa vedem cum influenteaza Page Rank-ul activitatea unui site.

Pozitionarea in primele 6000 de site-uri din Romania este speram noi o dovada a seriozitatii cu care portalul e4Ro isi trateaza cititorii si mai ales pe cei ce scriu aici, in speranta ca vor ajuta la ridicarea primului portal de blogging gratuit cu adevarat la dispozitia editorilor!

Nu uitati, preluarea siglei e4Ro din sidebar, dovedeste ca esti membru al comunitatii si respecti TOS-ul nostru, deci beneficiezi de toate beneficiile unor articole gratuite.

Toate articolele care nu respecta TOS vor fi sterse de catre administratori si moderatori!

Poate vrei sa citesti si:

4 comments

  • Cartonic

    Eu zic ca stati chiar foarte bine, un AlxaRank sub 10 mii e super de bine! Si daca o tineti tot asa, veti deveni si cautati si valorisi! Nu am decat cuvinte de lauda pentru voi, evident ca aveti enorm de munca, pana la minim Page Rank 5 sau 6 si un AlxaRank sub 1000 pe RO. Va urez asa cm am mai spus, succes!

  • WebRp

    Am mai urcat un picut: Pe global 1,255,016 si pe RO la 7,339. Mersi Cartonic pentru sprijin, speram sa urcam destul de binisor si sa ne luam macar un PageRank 3 la urmatorul UpDate. Dar nu ne vaitam, dupa ce vom implini anul, vom trage o liie si niste concluzii! Pana una alta ne bucuram de noii prieteni.

  • Jocuri Aparate

    SFAT : Instalati-va cati mai multi alexa toolbar pentru a avea alexa cat mai mic 🙂 , eu pe website intr-o luna ajung sub un milion alexa . doar cu toolbar alexa instalat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.